AFBUDSREJSER

Find din Rigtig go' ferie

Se mere
All Inclusive

Enkelt og meget for pengene

Se mere
Porto Santo

Ø-All Inclusive 

Se mere
Læs mere om charterferie med Primo Tours

Charterferie 2015

Tag med Primo Tours på charterferie og nyd livet, varmen og gæstfriheden.

Den klassiske charterferie har fået comeback! Danskerne ønsker igen at tage på charterferie, hvor bekymringerne parkeres i lufthavnen, og man nyder en eller to uger med stikket trukket ud. En charterferie med Primo Tours er afslappende, hyggelig og gennemført fra check-in i Billund eller Københavns Lufthavn Kastrup, til du er hjemme igen samme sted. Vi har nøje udvalgt vore destinationer, som alle ligger i Sydens sol og som er blandt danskernes absolutte favoritter.

Tag fx. på en billig charterferie på charmerende Kreta i Grækenland, og oplev hovedbyen Chania, med fascinerende oldtidsfund. Eller hvad med en brandvarm tur til solrige Alanya i Tyrkiet på luksuriøst og rummeligt hotel med fuld forplejning? Ens for alle rejsemål er, at de er spækkede med oplevelser, og du bestemmer selv, hvor mange af dem, du vil se. På næsten enhver charterferie med Primo Tours er der mulighed for at komme på udflugter hver dag, men mon ikke du også gerne vil have nogle dage på stranden?

En charterferie er velegnet til både et par, en tur med vennerne, familieferie eller for de lidt ældre. På en charterferie er fly og hotel bestilt hjemmefra, og alt efter temperament kan man tilvælge transfer mellem lufthavn og hotel, diverse udflugter og så naturligvis niveauet af bespisning, fra ingen pension til det populære All Inclusive, hvor man stort set ikke skal have penge op af lommen i løbet af dagen.

Vi har fået en helt fantastisk start på vores liv som rejsebureau, og vore gæster giver os rigtig gode karakterer, men vi hvilker ikke på laurbærrene. Hvert år forhandler vi benhårdt med hoteller og flyselskaber, vurderer nye destinationer og strammer op på de gamle, så du er sikker på at få en perfekt charterferie, med fokus på oplevelser, sol, varme, samvær og afslapning. Tag på en sjov, varm og billig charterferie med Danmarks nye charterferie-bureau - du fortjener det... OBS: Husk også at se vores Last Minute Rejser og afbudsrejser.

Lavpriskalender

Benyt vores lavpriskalender til at finde den billigste rejse

Se mere

Familiepakker

Vi er børnefamiliernes charterbureau

Læs mere

All Inclusive

Se alle vores All Inclusive hoteller

Se mere

Hvem er Primo Tours

Primo Tours er den nye charterarrangør, som vil fokusere på de gode, velkendte charterrejser. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice.

Få hele historien om Primo Tours

Fordele med Primo Tours

  • De bedste og største rejsemål, kombineret med udelukkende danske rejseledere.
  • Lille og servicemindet organisation med vestjyske priser.

Se alle vores fordele

Hvad siger kunderne

Hos Primo Tours er det enormt vigtigt for os, at vi hele tiden gør vores ypperste for at tilfredsstille alle der rejser med os, og derfor er vi i tæt dialog med vore gæster.

Find flere udtalelser

Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:  Rejsegarantifonden nr. 2187  -  Rejsearrangører i Danmark Betalinsikoner

Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer