Maldiverne

Paradis i det indiske ocean

Flyv direkte fra Billund til Maldiverne Rejs 9 dage eller 16 dage l ægte paradis - 30 grader året rundt - bo på stranden i skøn beach bungalow med egen terrasse - daseferie i smukke omgivelser - dansk rejseleder service

Læs mere
Find laveste pris påMaldiverne

Direktør Bjarke Hansen:
Et sandt paradis med fantastisk azurblå vand, det altid varme vejr og det fantastiske dyreliv i koralrevene, som ligger lige ud for øerne.

Direktør Henrik Søndergaard:
Jeg har set meget i de mange år, jeg har været i rejsebranchen, men Maldiverne står for mig som den helt klart største oplevelse.
Flag
Fakta
Ferie Paradis
Direkte Flyvning fra Billund
1.200 Koraløer
30 grader året rundt
Fantastiske koralrev i 30 grader varmt vand

Temperaturen er 32o  Ikon for vejrforhold

Vejret i Maldiverne
Måned: JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Gennemsnits temperatur (cel.): 313131323332323232323232

 

Femdøgnprognose: FreLørSønManTirOns
Maks temperatur (cel.): 323132313233
 
  Ikon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforhold

Maldiverne – et magisk paradis!

Maldiverne er det tætteste du kommer på ægte paradis! Maldiverne kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner.

Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster. Omgivelserne på Maldiverne er magiske og særdeles eksotiske, denne kombination ses ikke andre steder i verden – det er paradis!

Flyv direkte til Maldiverne med Primo Tours

Med Primo Tours kan du flyve direkte fra Billund til Gan International Airport på maldiverne. Undgå stress og jag og lad os tage os af det praktiske lige fra du sætter dig i flyveren i Billund og til du lander der igen 10 dage senere. Der vil dog være to tekniske stop i Bukarest, Rumænien og Muscat, Oman. Man bliver siddende i flyet under begge stop.

Vejret på Maldiverne er godt året rundt

Når man ankommer til øen, oplever man en sjælden varme og en ægte velkommenhed fra det servicemindende personale. Man finder sig hurtig tilrette i sin dejlige og velindrettede bungalow, som ligger i vandkanten på den kridhvide strand og med det smukke turkise vand uden for døren.

Måltiderne indtages i åbne, eksotiske og hyttelignende restauranter med god varieret buffet. Efter en skøn dukkert i det lune vand, kan man indtage kølige drinks i den atmosfærefyldte bar og nyde udsigten til den blå lagune. Der er mulighed for massage i hotellets spa afdeling eller måske en tur i fitnesscenteret. Tiden går ekstremt hurtigt, når man er på ferie på Maldiverne – ren afslapning og kvalitetstid med familien eller nære venner.

På Maldiverne har vi 2 faste guider, som står klar til at hjælpe dig under dit ophold og sørge for, at du kan slappe af og nyde din ferie. Her kan du læse om, hvem vores guider er på Maldiverne. 

Paradis både over og under vandet

Vejret på Maldiverne er vidunderligt, og temperaturen er perfekt, og ligger normalt på ca. 30 grader året rundt. Badevandet ligger på nogenlunde samme temperatur, og man mærker derfor ikke den store forskel, når man går i vandet, eller står op af vandet – ganske optimale vilkår for rejsende, som ønsker perfekte forhold.

Vandet er utroligt rent og klart, og der findes en suveræn sigtbarhed, hvilket er fantastisk, når man dykker med snorkel eller med flaske, og skal opleve koralrevets mange hemmeligheder.

Der venter store undervandsoplevelser for alle som besøger Maldiverne, uanset om man er erfaren snorkeldykker eller ej.

Koralrevet ligger lige uden for døren, og venter kun på at blive udforsket. De utallige farvestrålende fisk i alle afskygninger, store som små, svømmer rundt i verdens største akvarium blandt eventyrlige koraller. Der er osgå gode muligheder for at se og svømme med både delfiner, skildpadder, rokker og uskadelige hajer. 

Der arrangeres hver dag spændende udflugter, hvor der er muligheder for komme andre steder hen at dykke eller snorkeldykke. Derudover kan der også arrangeres fisketurer eller ’big game fishing’, hvor der er mulighed for at fange barracudaer.

Selv den største ø på Maldiverne er lille

Maldiverne består af ca. 1200 koraløer beliggende på 26 atoller. Der er 310 øer, som er beboede, og 110 af disse er resorts. Den største ø på Maldiverne er ca. 8 km X 300 meter, og højeste punkt er 2 meter over havet. Hver atol er dannet på en skarp højderyg, som beskytter øerne og koralrevet for både vind og store bølger fra det Indiske Ocean.

De lande, der ligger tættest på Maldiverne er Sri Lanka og Indien. Gennemsnitstemperaturen på Maldiverne er 30 grader hele året rundt.

Som nævnt er der på ca. 110 øer blevet etableret eventyrlige hotelresorts. På Canareef Resort findes kun et hotel, og indkvarteringen foregår i velindrettede bungalows, som er placeret rundt om øen, tæt på vandet og med fantastisk udsigt til det smukke hav.

På hotelresortet findes der en lækker overdækket restaurant, hvor der serveres mad fra den indbydende buffet. Maden er en varieret blanding af asiatiske og internationale retter og frisk salat. Hovedbaren er beliggende ved siden af restauranten og er et imponerende bygningsværk. 

Dhoni baren er bygget som et omvendt stort skib, med en lofthøjde på over 20 meter. Her serveres kølige drikkevarer indendørs eller på terrassen mod lagunen eller på bagsiden, hvor den gigantiske swimmingpool ligger. Endvidere findes super attraktiv overdækket bar i strandkanten med eventyrlig solterrasse og endnu en imponerende swimmingpool.

Desuden findes der minimarked/souvenirshop, med et mindre udvalg af tøj og souvenirs. Flot og airconditioneret fitness afdeling med løbebånd, forskellige træningsmaskiner og frivægte. På øen er der også 2 tennisbarer og et populært dykkercenter, som udlejer snorkeludstyr og professionelt dykkerudstyr. Her kan man tilmelde sig dykker-ture, uanset om man er nybegynder eller erfaren dykker. Sidst men ikke mindst er der 2 skønne swimmingpools, plus andre fine forlystelsesmuligheder.

Her kan du læse meget mere om, hvilke udflugter du kan komme på og se de aktuelle priser. 

En betagende befolkning

Befolkningen på Maldiverne er særdeles imødekommende og smukke, med flotte hvide tænder og altid et glimt i øjet og smil på læben. De er særdeles servicemindede og venlige af natur.

På Maldiverne tales sproget, Dhivehi, som kan adskille sig på dialekt i nogle regioner i den sydlige del af Maldiverne. Maldiviske overbevisninger er meget baseret omkring religion og overtro. Den overvejende del af befolkningen er muslimer, men indflydelsen af det overnaturlige, spiller forsat en vigtig rolle i de fleste øsamfund.

Hovedparten af den maldiviske befolkning arbejder inden for turistfaget eller fiskeriet. Havet omkring Maldiverne er spækket med fisk, grundet koralrevet, som giver næring til alle fiskearter. Det er ikke tilladt at bruge trawl eller stort netfiskeri, så fiskeriet forgår derfor stadig i små både med manuelle fiskemetoder.

For at bevare fiskeriet er der høj fokus på miljøet og havet omkring Maldiverne. Miljøet har en direkte indflydelse på alle facetter af det maldiviske liv. Alle øer er beskyttet af tusindvis af koralrev, og korallerne skal holdes i live i denne unikke øgruppe, for at eksistere i fremtiden.

I forbindelse med opbygning af de ubeboede øer og mange uerfarne dykkerturister, har utallige koralrev taget stor skade. Man har derfor indført nye love og reetablerings programmer, for at beskytte korallerne, ellers forsvinder fiskene. Øerne har brug for fisk i havet for deres levebrød og eksistens, samt for at opretholde turistindustrien, så opgaven tages meget seriøst.

Klar til at bestille drømmerejsen til Maldiverne?

Står Maldiverne også på din liste over drømmerejser, så er det bare med at komme afsted-uanset årstid. Maldiverne kan man rejse til året rundt, da temperaturen altid er perfekt, både vinter og sommer. 

Se vores aktuelle rejsetilbud på rejser til Maldiverne her. 

Direkte fra Billund til Maldiverne

Primo Tours flyver fra Billund direkte til Gan International Airport – teknisk fuelstop i Bukarest, Rumænien og Muscar, Oman, som varer ca. 45 minutter. Man forbliver i flyet imens. Total flyvetid ca. 14,5 timer til Maldiverne og ca. 14,5 timer hjem til Danmark. Primo Tours flyver med DAT Airbus A320 med plads til 164 passagerer.

Økonomi klasse & Comfort Class
Flyet er indrettet med 2 x 3 sæder. Der findes 2 klasser ombord, økonomi klasse og Comfort Class. På Comfort Class (1-9 række) placeres 2 personer til 3 sæder – d.v.s. midtersædet er ledigt. På Comfort Class serveres deluxe menu, gratis vand & 1 fl vin/øl. Tillæg pr. person kr. 2200 kr. t/r.

Transport til hotellet:
Transport fra Gan lufthavnen til Canareef Resort er ca. 15-20 minutter. Transporten foregår med speedbåd.

Turistvisum - OBS!
Alle turister skal udfylde et 30 dages turistvisum, når de ankommer til Maldiverne. Papirer udleveres i flyet, og skal udfyldes og afleveres i paskontrollen ved ankomsten. Husk at gemme kvitteringen til paskontrollen ved hjemrejsen.

Betaling på Maldiverne
Hotellet arbejder med et pengeløst betalingssystem, både i butikker, barer, restaurant, dykkercenter m.m. Det betyder, at man blot oplyser sit værelsesnummer når man køber noget på hotellet. Afregning foregår i receptionen og kan gøres med alle internationale kreditkort eller kontanter (Dollars).

Tidsforskel
Der +3 timer, når vi har sommertid, og +4 timer, når vi har vintertid.

Dansk rejseleder
Primo Tours har danske rejseledere på Maldiverne. Rejselederne er indkvarteret på resortet.

Bagage
Man kan mod et tillæg på kr. 130 kr. medbringe 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage.

Regntid
Gennemsnitstemperaturen på Maldiverne er året rundt på 28-29 grader. Den mest eftertragtede tid at rejse til Maldiverne er i vores vintermåneder (januar-april). Maj-september er ligeledes særdeles eftertragtede rejsemåneder, her kan dog forekomme perioder med regn. Når det det regner mest, er det ca. 1-2 timer i døgnet.

Drikkepenge
Det er altid en god ide at give drikkepenge på ca. 10% af regningen, hvis man er tilfreds med den leverede service.

Toldfrit
Det er ikke tilladt at medbringe alkohol eller produkter, der indeholder svinekød til Maldiverne. Der kan medbringes to kartoner cigaretter pr. person.

Medbring
Da der ikke findes forretninger på øen andet end på hotellerne, anbefaler vi vores gæster at medbringe: badetøj, solcreme, solbriller, solhat, myggespray samt almindelige apotekervarer.

EL & Wifi
Maldiverne har 220 volt. I alle villaer er der en stikkontakt, som vi også bruger i Danmark. Skal der bruges mere end en kontakt, så medbring venligt selv en adaptor eller forlængerledning.

Drikkevand
Drik ikke vand fra hanen – købes på flaske.

Engelsk
Alle både snakker og forstår engelsk.

Indkvartering
På Herathera Island findes kun et hotel, og indkvarteringen foregår i velindrettede beach bungalows, som er placeret rundt om øen langs de smukke og kridhvide strande.

Restauranter
På Herathera Island findes overdækket og eksotisk hovedrestaurant ”Kilhi” – her indtages de inkluderede måltider fra varieret buffet, med både kolde og lune retter. Desuden findes Meeraa restaurant & lounge bar, her serveres fisk & skaldyr, internationale retter fra grill – dette mod ekstra betaling og bordbestilling nødvendig. Barer På stedet findes flere barer som serverer kølige drikkevarer.

Aktiviteter
Der findes et hav af faciliteter såsom; beach volley, dart, bordtennis, tennisbaner, fitness center osv. Eksklusiv wellness-center med massage, spa, jacuzzi og skønhedsbehandlinger. – tidsbestilling nødvendig. Nogle af faciliteterne er mod gebyr.

Vand aktiviteter– mod gebyr
Jetski, windsurfing, snorkling, vandski, kano, banana-boat, kneebording, speedbåd. Eksklusiv dykkercenter med dag og nat aktiviteter, PADI kursus, udflugter flere gange om ugen.

 

Din søgning: Aarhus Fre 28.10.16 for 7 dage Antal værelser:
Andre værelser?
for voksne og børn Juster din søgning
Personer
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
venter på priser 
venter på priser


Ledige pladser Få ledige pladser Udsolgt Alle priser er opgivet i en samlet pris

Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:  Rejsegarantifonden nr. 2187  -  Rejsearrangører i Danmark Betalinsikoner

Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer