Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker.

Det Græske Caribien - Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Find laveste pris påSivota

Katrine:
Smuk natur og fantastisk udsigt fra hotellerne.

Signe:
Fantastisk turkis blåt vand, som bare skal opleves.

Tommy:
Græsk ferie idyl, med masser af oplevelses muligheder.


Se video - hvorfor Sivota?

Flag
Fakta
Den Græske Riviera
Hyggelig havne promenade
krystalklart vand
Græsk lokalmiljø
Gode snorkling muligheder

Temperaturen er 16o  Ikon for vejrforhold

Vejret i Sivota
Måned: JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Gennemsnits temperatur (cel.): 121315182023283130262119

 

Femdøgnprognose: FreLørSønManTirOns
Maks temperatur (cel.): 162023222119
 
  Ikon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforholdIkon for vejrforhold

Velkommen til Sivota

Kære Gæst

Velkommen til Syvota. Den hyggeligeste landsby på det græske fastland! Syvota ligger på kysten mellem havnebyen Igoumenitsa og den livlige ferie-by Parga. Byen vender mod øerne Korfu og Paxi og er omgivet af krystalklart vand. De utallige sand- og stenstrande og de mange små grønne øer gør Syvota ideel for en afslappende ferie.

Vi, rejseledere, fra Primo Tours ønsker dig varmt velkommen til dette uopdagede ferie-paradis!! Vi har lavet denne informationsmappe med gode råd og vejledning, så du bare kan slappe af og nyde din ferie. Du finder også information om de mange oplevelser Syvota byder på. Og du kan finde information om dit hotel og hvornår du kan træffe en rejseleder på hotellet.

Om ferien skal bestå af afslappende pool- og strandbesøg, fantastiske oplevelser eller en blanding af begge, er helt op til dig. Men vi håber at du vil nyde din ferie i Syvota og få mange varme minder med hjem fra dette smukke paradis.

Rigtig Go´ Ferie!

Cindy, Kirstin, Nadja & Clara

>>> Tilbage til Sivota charterrejser

Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:  Rejsegarantifonden nr. 2187  -  Rejsearrangører i Danmark Betalinsikoner

Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer