Last-minute rejser til Konakli/Incekum
Afbudsrejser og her-og-nu rejser

- Gå ikke glip af din kommende afbudsrejse

Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.

Dine informationer

* Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldesHer på siden finder du en oversigt over vores aktuelle afbudsrejser til de tyrkiske byer Konakli og Incekum.

Billige afbudsrejser til Konakli/Incekum i Tyrkiet

Hos Primo Tours finder du et stort udvalg i afbudsrejser til Konakli og Incekum i Tyrkiet. Begge byer ligger tæt på Alanya og begge byer er hyggelige med en dejlig feriestemning. Mange tror desværre, at en afbudsrejse, er en rejse af dårligere kvalitet, end hvis man havde bestilt rejsen på normal vis. Dette er ikke rigtigt. Faktisk er en afbudsrejse en ganske almindelig rejse, der blot er blevet afbestilt i sidste øjeblik. Det er derfor også en rejse af fuldstændig samme kvalitet, som hvis du havde bestilt en af vores regulære.

Dog kræves det ofte, at du er fleksibel omkring afrejsetidspunkt samt hvilken lufthavn, du skal rejse fra.

Oplev spændende Konakli og Incekum

Konakli

Konakli er en hyggelig nyopført tyrkisk by, der oser af tyrkisk kultur. Landbruget er bevaret, hvilket giver en meget lokal stemning. Konakli har en dejlig strand med en hyggelig strandpromenade og er beliggende på den tyrkiske sydkyst ud til Middelhavet. Byen er tæt på Alanya, og der er rige muligheder for at komme frem og tilbage, hvis du ønsker at besøge Alanya under din ferie. Konakli er fyldt med dejlige restauranter og cafeer, hvor du kan nyde lækker mad eller en kold drik.

Incekum

Incekum ligger ligesom Konakli lidt uden for Alanya, og de to byer er sidste stop på vejen indtil Alanya. Byen er kendt for at have en af sydkystens bedste strande, der også er meget børnevenlig. I byen finder du en række lækre luksushoteller, der danner de perfekte rammer for din ferie.

I begge byer er der en række spændende seværdigheder, og du kan blandt andet tage på bådture, busture og så videre.

Se også hele vores udbud af afbudsrejser

Mere om restpladser og afbudsrejser til her


DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET!
Vi garanterer fuld refusion indenfor 7 dage
hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen
Find en rigtig go' ferie her