Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Afbudsrejser Tenerife

- Gå ikke glip af din kommende afbudsrejse

Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.

Dine informationer

* Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldesDen spanske ferieø Tenerife er for mange danskere en utrolig velbesøgt feriedestination. Temperaturen på Tenerife er i top, og øen byder en lang række attraktive seværdigheder. Ønsker du at spare penge på din rejse, er en afbudsrejse en yderst oplagt mulighed for at opleve sydens sol.

Du finder her hele vores udvalg af afbudsrejser til Tenerife.

Hvorfor skal jeg vælge en afbudsrejse til Tenerife?

Når du vælger en afbudsrejse frem for en af vores almindelige rejser til Tenerife, vil der være store besparelser at hente. Dette skyldes, at personen der oprindeligt har bestilt rejsen har meldt fra, og der er nu et tomt sæde på flyet. Alt på rejsen er som det ville have været, og der er trods den lave pris ikke gået ned på kvaliteten. Dog kræver en afbudsrejse, at du er fleksibel omkring afrejsetidspunktet og lufthavnen, du skal rejse fra. Ønsker du fuld kontrol over din rejse, anbefaler vi at kigge i udvalget af vores andre rejser til Tenerife.

Oplev Tenerife med en afbudsrejse

Tenerife er en utrolig attraktiv ferieø med en bred palette af seværdigheder. Der er utrolig mange restauranter og cafeer af international topklasse, som serverer mad inspireret fra lokalområdet. Tenerife er fyldt med spændende seværdigheder, du kan besøge under din ferie. Du kan blandt andet tage på en af de mange bådture, der er rundt omkring på øen. Vi anbefaler også, at du besøger øens varemærke – nemlig vulkanen Teide. Der afgår dagligt flere ture op til vulkanen, og det er en fantastisk mulighed for også at se den fantastiske natur, øen byder på. Der er også rigtig gode shoppingmuligheder på Tenerife, hvor der er et væld af spændende butikker.

Nedenfor ser du hele vores aktuelle udvalg af afbudsrejser til den spanske ferieø Tenerife. Vi anbefaler, at du bestiller din rejse hurtigt, når du finder en rejser, der opfylder dine behov.

Se også vores udvalg af afbudsrejser her.  

Mere om restpladser og afbudsrejser til Tenerife her


GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her