Se Bjarkes personlige favorit-hoteller til sommer 2023 her.

 

NYE HOTELLER TIL SOMMER 2020!

 

SOMMER 2020 - NYE HOTELLER

Skal årets ferie gå til ét af vores nye, skønne hoteller? Vi har samlet dem alle herunder, så du kan lade dig inspirere til en rigtig go' ferie.

Du kan se hele programmet for sommeren 2020 her.

Der er mange fordele ved at bestille ferien nu:

Gratis parkering i Billund Lufthavn
Vi betaler din p-billet i Billund Lufthavn, når du bestiller din rejse senest 60 dage før afrejse. 

Du kan kvit og frit ændre eller afbestille din sommerrejse frem til d. 31. december 2019
Ombestemmer du dig, kan du UDEN ændringsgebyr ændre din booking til en anden destination eller hotel. Vælger du eksempelvis et dyrere hotel skal du blot betale differencen mellem din første booking og din nye booking. Det er desuden muligt kvit og frit at afbestille din rejse helt frem til d. 31. december 2019.

Det er nu udvalget er størst
Skoleferierne er de mest eftertragtede uger. Derfor er det selvfølgelig også de perioder, vi oplever størst efterspørgsel. Så ved du allerede nu, hvor du gerne vil på sommerferie i 2020, er det nu at udvalget er størst på de mest populære hoteller.

Altid danske rejseledere
En anden fordel - som du får uanset hvornår du bestiller din næste charterrejse - er vores danske rejseledere, som altid står klar med råd og vejledning ude på rejsemålet.

 

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

 

Priserne er frapriser for 2 personer i ét værelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 1.200,- pr. person plus evt. afbestillingssikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer.