SOMMER 2019
NEDTÆLLINGEN ER BEGYNDT!

Book-tidlig rabatten, hvor du sparer hele kr. 1.000,- pr. person
udløber fredag d. 11. januar 2019 kl. 23.59!

Allerede nu kan du få styr på næste års ferie. Vi har nemlig allerede programmet for sommeren 2019 klar på både de græske perler Kreta, Rhodos, Sivota og Meganisi, feriefavoritten Mallorca og charmerende Tyrkiet. Måske dit favorit hotel er imellem?

Men du skal skynde dig. Det er ved at være sidste chance for at få glæde af vores Book-tidlig rabat, som gælder på alle vores rejser til sommeren 2019.

FORDELE VED AT BESTILLE DIN FERIE ALLEREDE NU

Book-tidlig rabat på kr. 1.000,- pr. person
Når du booker ferien til sommeren 2019 allerede nu, sparer du kr. 1.000,- pr. person, uanset hvilken destination og hotel du vælger.

Gratis parkering i Billund Lufthavn
Vi betaler din p-billet i Billund Lufthavn når du bestiller din rejse mindst 60 dage før afrejse. 

Du kan kvit og frit ændre eller afbestille din rejse frem til d. 31. december 2018
Ombestemmer du dig efter du har booket ferien til sommeren 2019 kan du UDEN ændringsgebyr ændre din booking til en anden destination eller hotel. Vælger du eksempelvis et dyrere hotel skal du blot betale differencen mellem din første booking og din nye booking. Det er desuden muligt kvit og frit at afbestille din rejse helt frem til d. 31. december 2018.

Det er nu udvalget er størst
Skoleferierne er de mest eftertragtede uger. Derfor er det selvfølgelig også de perioder, vi oplever størst efterspørgsel. Så ved du allerede nu, hvor du gerne vil på sommerferie i 2019, er det nu at udvalget er størst på de mest populære hoteller.