Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 

SOMMER 2020!

Åbningstider | Mandag - torsdag: kl. 09.30 - 19.00 | Fredag: kl. 09.30 - 17.00 |
| Lørdag - søndag: kl. 10.00 - 14.00 | Telefon: 8818 4618

 

SOMMER 2020

GRATIS PARKERING i Billund Lufthavn ved bestilling senest 60 dage før afrejse

Vi kan nu med glæde løfte sløret for sommeren 2020, hvor du kan se frem til gensyn med flere populære rejsemål og hoteller, samt den græske sommerNYHED, Halkidiki, som ligger på det græske fastland.

Se hvilke hoteller, der allerede er klar herunder.

*Programmet for sommeren 2020 offentliggøres løbende, så bliv ikke nervøs hvis netop dit favorit rejsemål eller hotel endnu ikke er tilgængeligt. 

FORDELE VED AT BESTILLE DIN FERIE NU:

Gratis parkering i Billund Lufthavn
Vi betaler din p-billet i Billund Lufthavn, når du bestiller din rejse senest 60 dage før afrejse. 

Det er nu udvalget er størst
Skoleferierne er de mest eftertragtede uger. Derfor er det selvfølgelig også de perioder, vi oplever størst efterspørgsel. Så ved du allerede nu, hvor du gerne vil på sommerferie i 2020, er det nu at udvalget er størst på de mest populære hoteller.

Altid danske rejseledere
Vores dygtige, danske rejseledere står klar i lufthavnen ved ankomst og kommer dagligt på dit hotel. Deres fornemmeste opgave er, at sørge for at du får en rigtig go' ferie.

 

Priserne er frapriser for 2 personer i ét værelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 1.200,- pr. person plus evt. afbestillingssikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer.  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: