August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

 

SOMMER 2021

Se vores sommerprogram herunder

Åbningstider: Mandag - fredag: kl. 09.30 - 17.00 | Telefon: 8818 4618

SOMMER 2021

Vi har oplevet en ubeskrivelig opbakning fra alle vores gode gæster, og vi glæder os utrolig meget til at byde jer velkommen på en rigtig go' ferie til sommeren 2021.

FORDELE VED AT BESTILLE DIN FERIE NU:

 

FRI ANNULLERING OG OMBOOKING
frem til d. 30. november 2020

Du kan kvit og frit annullere eller ombooke ferien til sommer 2021 helt frem til d. 30/11-2020. Der tages forbehold for evt. prisdifference.

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE
såfremt UM fraråder rejsen

Vi følger ALTID Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Garantien for fuld refusion gælder naturligvis også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu er "orange".

TRYGHED
PÅ REJSEMÅLET

Vi har altid danske rejseledere på alle vores charterrejsemål. De tager allerede imod dig i ankomstlufthavnen, kommer dagligt på dit hotel og kan kontaktes døgnet rundt.

 TRYGHED MED EN
PAKKEREJSE

Når du køber en pakkerejse bestående af fly og hotel gennem os, er du altid sikret via pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

DET ER NU UDVALGET
ER STØRST

Ved du allerede nu, hvor du gerne vil på sommerferie i 2021, er det nu at udvalget er størst på de mest populære hoteller.

GRATIS PARKERING
I BILLUND LUFTHAVN

Vi betaler din p-billet i Billund Lufthavn, når du bestiller din charterrejse senest 60 dage før afrejse.

Ovenstående er gældende fra d. 20. maj 2020 på alle nybookinger af charterrejser på Primo Tours sommerdestinationer med afrejse fra d. 8. maj 2021 - d. 18. oktober 2021 (ikke gældende ved fremflytning/ombookinger af tidligere rejser). Tryghedspakken vil fremgå på rejsebevisets side 2, såfremt den er gældende på din rejse. 


FÅ ET SKRÆDDERSYET FERIETILBUD

Vi sidder selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med din næste ferie. Du skal blot sende os dine ønsker og behov og så sender vi dig et skræddersyet - og uforpligtende - ferietilbud på dine næste ferie.

KLIK HER og bestil et ferietilbud

 

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

 

Priserne er frapriser for 2 personer i ét værelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 2.000,- pr. person plus evt. afbestillingsforsikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer.