SOMMER 2022

Se vores sommerprogram herunder

Åbningstider: Mandag - fredag: kl. 09.30 - 17.00 | Telefon: 8818 4618

FORDELE VED AT BESTILLE DIN FERIE NU:

Du kan trygt rejse med os!

GRATIS PARKERING
I BILLUND LUFTHAVN

Vi betaler din P-billet i Billund Lufthavn, når du bestiller din charterrejse senest 60 dage før afrejse.

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE
HVIS UDREJSEN FRARÅDES

Vi følger ALTID Udenrigsministeriets Rejsevejledninger. Frarådes udrejsen refunderes rejsen indenfor 7 dage.

 TRYGHED MED EN
PAKKEREJSE

Når du køber en pakkerejse bestående af flytransport og hotelophold gennem os, er du altid sikret via pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

TRYGHED
PÅ REJSEMÅLET

Vi har altid danske rejseledere på alle vores charterrejsemål. De tager allerede imod dig i ankomstlufthavnen, kommer dagligt på dit hotel og kan kontaktes døgnet rundt.


FÅ ET SKRÆDDERSYET FERIETILBUD

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig med din næste ferie. Du skal blot sende os dine ønsker og behov. Så sender vi dig et skræddersyet - og uforpligtende - ferietilbud på dine næste ferie.

KLIK HER og bestil et ferietilbud

 


VORES HOTEL-ANBEFALINGER

Nedenfor finder du vores mest populære hoteller. Finder du ikke helt det, du søger, kan du så ring til os på 8818 4618 eller klik på linket og søg din drømmeferie blandt alle vores rejsemål og hoteller.

KLIK HER og søg blandt alle vores hoteller

 

 

Priserne er frapriser for 2 personer i ét værelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 2.000,- pr. person plus evt. afbestillingsforsikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer.  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: