Book-tidlig rabat 1.000,- pr. person på alle sommerrejser udløber den 14 december 2022.

 

YOGAFERIE PÅ PORTO SANTO

Afrejse fredag d. 20. januar 2023

Særtilbud for yogarejse med All Inclusive: kr. 8.297

Yogaferie på Porto Santo

Tag med på yogaferie i fantastiske omgivelser med sand mellem tæerne og udsigt til havet.

Særtilbud for yogarejse med All Inclusive: kr. 8.297

Forkæl dig selv med en uges yoga, mindfulness, vandreture, smuk natur, wellness, ro og tid til dig

Yogarejsen er for alle, bare lysten er der til at deltage.

Afrejse fredag d. 20. januar 2023

Prisen inkluderer:

 • Fly direkte fra Billund Lufthavn t/r
 • 15 kg. bagage på flyet t/r
 • Mad på flyet t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Indkvartering i delt standard dobbeltværelse på Vila Baleira
 • Ophold med All Inclusive
 • 12 yogasektioner á 1,5 time
 • 2 mindful vandreture
 • 1 morgenmeditation i kirke ved solopgang
 • 1 mindful cykeltur
 • Tur til byens hyggelige lille by med spisning på restaurant - egen betaling
 • Tillæg for eneværelse kr. 1000,-

Det er muligt at låne en yogamåtte og du er også velkommen til at medbringe din egen. 

Du bestiller rejsen ved at sende en mail til info@primotours.dk eller ringer på tlf. 8818 4618. Gælder i en begrænset periode.

 • Oplys følgende:
 • Navn i følge pas, mellemnavn kan undlades
 • Adresse
 • Telefonnr.
 • Mailadresse

Program

Alt er planlagt for dig, du skal ikke selv stå for noget udover at mærke efter og lytte til, hvad du har brug for den pågældende dag. Det betyder, at programmet ikke er obligatorisk, du kan vælge en hel dag med dig selv, hvis det er det, du trænger til.

Hver dag vil der være tid til egen tid.

Der er yoga undervisning hver dag, morgen og aften, med undtagelse af aftenyoga den dag, hvor der er mindful vandring ind til byen, samt afrejsedagen. På ankomstdagen er der aftenyoga.

Morgen-yoga: kl. 7.30 – 9.00 (6 dage)
Eftermiddags-yoga: kl. 16.30 – 18.00 (6 dage)

Alt efter vejret vil yogaundervisningen foregå på stranden foran hotellet eller inde på hotellet.

Derudover er der mulighed for at deltage på 2 mindful vandreture rundt på den smukke ø, en tidlig morgenvandring op til en kirke for morgenmeditation med solopgangen, samt en mindful cykeltur. Den ene af vandreturene vil være langs den gyldne strandkant indtil øens by, hvor der bl.a. er mulighed for at besøge Columbus museum, inden der er fælles aftensmad på byens hyggelige torv. Aftensmaden på restaurant er ikke inklusiv i rejsens pris.

Vandreturene vil foregå i et roligt tempo med mange pauser, afstemt med deltagerne, og max være på 8-10 km. Cykelturen vil ligeledes være i et tempo afstemt med deltagerne og er på ca. 20 km.

Der er hver dag All Inclusive på hotellet samt 1 daglig gratis adgang til hotellets spa- og wellnessområde.

Der kan på stedet tilkøbes wellness behandlinger samt jeep safari og bådtur. Dette arrangeres med Primo Tours rejseledere på stedet og er ikke en del af selve yogarejsen.

Yoga undervisningen

Der undervises i forskellige typer yoga, hvor udgangspunktet hver gang vil være den mindfule tilgang. Det betyder, at du guides til at slippe alle krav og præstationer og i stedet for inviteres ind til det venlige nærvær med dig selv og til at lytte til det, du aktuelt har brug for i din yogapraksis.

Om morgenen vil det primært være yoga med udgangspunkt i hatha yoga og små yogaflows, der vækker kroppen, styrker dine muskler, smidighed, balance og ro. Om aftenen vil det være mere blid og rolig yoga som f.eks yin yoga og mediyoga, hvor du arbejder med blide stræk, der vitaliserer dit bindevæv og aktiverer det afspændte nervesystem.

Yoga er en fantastisk form for nærvær og tid med dig selv, hvor du får trænet både styrke, smidighed, balance og ro i både krop, sind og hjerte.

Yogaen er for alle, uanset kendskab til yoga og mindfulness/den mindfule tilgang, og underviser Charlotte Holm vil tage hensyn til og foreslå modificeringer, der passer til hver enkel deltager.

Om underviseren Charlotte Holm

Charlotte Holm er til daglig ejer og leder af yogastudiet Favn i Aarhus. Her underviser hun i mindfulyoga, yinyoga, mediyoga og hormonyoga samt har individuelle sessioner med yogaterapi, hormonyogaterapi og samtaler. Charlotte brænder for at støtte sine kursister til mere egenomsorg, ro og balance i krop, sind og hjerte.

Charlotte har med sin faglige baggrund fra både sygeplejerskestudiet og uddannelse som folkeskolelærer et bredt kendskab til både den fysiologiske krop samt sammenhæng mellem krop, sind, følelser og hjerte. Derudover er hun uddannet yogaterapeut med speciale i hormonyoga samt terapeut og mindfulness instruktør.  Charlotte har undervist i yoga og mindfulness siden 2012. Du kan læse mere om Charlotte på www.favnaarhus.dk og følge hende på instagram: charlotte­_holm_favnaarhus eller på Facebook: Charlotte Holm - Favnaarhus

Har du spørgsmål til programmet på yogarejsen eller blot gerne vil tale med Charlotte, inden du bestiller, er du meget velkommen til at skrive til hende på: charlotte@favnaarhus.dk

Om hotellet

Når du bor på Hotel Vila Baleira, har du også Ø-All Inclusive, hvor du også kan nyde:

 • Gratis adgang til spacenter én gang dagligt
 • Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller citybike)
 • Gratis adgang til tennis og padel på det lokale tennisanlæg (5 tennisbaner, 2 padelbaner)
 • Gratis guidede vandreture
   

Sådan bestiller du

Du bestiller rejsen ved at sende en mail til info@primotours.dk eller ringer på tlf. 8818 4618

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -