En stærk hjemmebane i Billund Lufthavn

Når Primo Tours sender gæster på ferie er det blandt andet med gratis parkering, og det er bare et eksempel på det gode samarbejde med Billund Lufthavn.

Når du siger Primo Tours, så siger du også Billund Lufthavn, for det er her, at alle gæster sendes på ferie fra. Derfor prioriterer Primo Tours at være synlige i Vestdanmarks internationale lufthavn, hvor den øgede trafik også hele tiden giver bedre muligheder.

- Det er på alle måder vores hjemmebane, og vi har et tæt og godt samarbejde med lufthavnen. For os er det selvfølgelig vigtigt, at vi giver de rejsende både en god afgang og en god hjemkomst på ferien, og det får de i Billund. Vores tilbud om gratis parkering er bare én ting, men vi oplever også en lufthavn, som leverer et ekstremt højt serviceniveau, forklarer Bjarke Hansen, som kan se, at en lufthavn med høj vækst skaber mange flere muligheder.

- De senere år er der kommet mange flere ruter, og det gør Billund Lufthavn endnu mere spændende. De er også blevet både Europa- og Verdensmestre i ruteudvikling, og det giver os nogle spændende muligheder til konceptet ”på egen hånd”, når der er et større udvalg at vælge imellem. På samme tid er vi også bare glade for, at vi kan bidrage til, at der flere ting at vælge imellem, når vi for eksempel i år kommer med nye destinationer som Alcudia, Paleros og Halkidiki fra Billund Lufthavn.

Start ferien med gratis parkering

For Primo Tours handler det om at skabe en god ferieoplevelse fra start til hjemkomst. Det betyder blandt andet gratis parkering i Billund Lufthavn.

Der er mange elementer i den gode ferieoplevelse. Hvis du selv bestiller rejsen, skal det helst være nemt. Hvis du vælger at tage snakken med en ferierådgiver, er det selvfølgelig en stor fordel, at vedkommende selv kender rejsemålene. Det er grunden til, at Primo Tours gør en dyd ud af, at medarbejderne besøger de nye destinationer.

Der er dog også en række praktiske ting, som gør alting meget nemmere. Derfor tilbyder Primo Tours gratis parkering til de rejsende i Billund Lufthavn. Når du booker din rejse i god tid, får du mulighed for at gøre brug af dette tilbud. Tanken er således, at din ferie allerede er startet på dette tidspunkt. En rigtig go’ ferie er god hele vejen igennem, og jo lettere rejsen er, jo mere tid har du til at koncentrere dig om din ferie.