Bestil hjemmefra

Hos Primo Tours er det vigtigste, at du får en afslappende charterferieog tid til at gøre netop det, som du har lyst til sammen med venner og familie

Derfor kan du skræddersy din rejse hjemmefra, så den passer til netop dine behov. Primo Tours, flyver kun med danske flyselskaber. Alt afhængigt af hvilket rejsemål I skal til, flyves der enten med Primera Air eller DAT (Danish Air Transport).

 Du har en lang række muligheder for at bestille forskellige ting hjemmefra. Du kan bestille arrangementer, bil leje eller få lavet særlige arrangementer. Dette kan du gøre enten ved at booke det på www.primotours.dk eller ringe til en af vores ferierådgivere +45 88 18 46 18.

Mad i flyveren
Det at nemt at bestille, og betale for maden ombord på flyveren i forbindelse med bestilling af rejsen. Bemærk at maden skal bestilles senest 5 hverdage før afrejsedagen.

Særlige arrangementer
Hvis du og dine rejsefæller har ønsker for netop et helt særligt arrangement under Jeres charterrejse med Primo Tours kan du undersøge mulighederne for dette ved at kontakte en Primo Tours rejserådgiver på enten +45 88 18 46 18 eller på info@primotours.dk