Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Bestil hjemmefra

Hos Primo Tours er det vigtigste, at du får en afslappende charterferie og tid til at gøre netop det, du har lyst til sammen med venner og familie

Derfor kan du skræddersy din rejse hjemmefra, så den passer til netop dine behov. Primo Tours flyver med Atlantic Airways og DAT (Danish Air Transport), som begge har dansktalende personale.

Du har en lang række muligheder for at bestille forskellige ting hjemmefra. Du kan bestille Charterpakken (inkluderer mad på flyet, transfer og bagage), specifikke flysæder, golfbag eller få lavet særlige arrangementer. Dette kan du gøre ved at booke din rejse på www.primotours.dk eller ringe til en af vores ferierådgivere +45 88 18 46 18.

Mad i flyveren
Det at nemt at bestille mad ombord på flyveren i forbindelse med bestilling af rejsen. Bemærk at maden skal bestilles senest 48 timer før afrejsedagen.

Særlige arrangementer
Hvis du og dine rejsefæller har ønsker for et helt særligt arrangement under jeres charterrejse med Primo Tours, kan du kontakte en Primo Tours ferierådgiver på +45 88 18 46 18 eller på info@primotours.dk

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her