Billeje

Lej en bil på destinationen. Når du er på charterferie, kan der sagtens være nogle spændende seværdigheder, kulturperler og byer, du har lyst til at udforske på egen hånd. Så er det oplagt at leje sin egen bil.

Vores danske rejseledere står altid klar til at hjælpe jer, når I kommer ned på destinationen.

Billeje er desværre ikke noget, som vi kan hjælpe med hjemmefra! Det kan kun bookes nede på destinationen.

Seriøse biludlejere
Primo Tours samarbejder kun med seriøse udlejningsfirmaer. Udlejningsbiler kan bookes på både dags- og ugebasis og udleveres/afleveres typisk på hotellet eller hos en nærliggende udlejer. Der kan også være tilfælde, hvor du afhentes af udlejningsfirmaet på hotellet og køres til biludlejningen, hvor bilen udleveres. Vær opmærksom på, at der kan være stor efterspørgsel efter biler, så vi tilråder at reservere en bil allerede i forbindelse med velkomstmødet eller i løbet af de første feriedage.

Du skal være opmærksom på, at benzin ikke er inkluderet i billejen. Du får bilen udleveret med et vist antal liter i tanken, og så skal du bare sørge for, at det samme antal liter er i tanken, når du afleverer den igen. Visse steder opkræves et depositum eller kreditkortudtræk.

Hvis du ønsker at andre end du selv, skal kunne føre bilen, kan det påføres lejekontrakten mod et mindre beløb.

Bilforsikring
Når du lejer en bil er der inkluderet en standardforsikring med en selvrisiko, nøjagtigt som i Danmark. Størrelsen på denne er forskellig afhængigt af rejsemål. Du kan tegne en tillægsforsikring på rejsemålet, som eliminerer selvrisikoen (ca. kr. 1.400,-). Det koster ca. 5 Euro pr. dag.

Diverse info

  • Minimumsalder/kørekorterfaring: Føreren af bilen skal være fyldt minimum 21 år
  • Fri kilometer: Ja
  • Barnestol: Ja, mod gebyr
  • Depositum: Nej