FAQ / Værd at vide under rejsen

I nedenstående vidensdatabase har vi samlet alle de spørgsmål og svar du måtte have inden du skal på charter med Primo Tours.

Måtte du have spørgsmål som ikke findes nedenfor, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte Primo Tours. Kontakt Primo Tours her.

God fornøjelse!

 

Hvornår skal vi tjekke ud af hotellet ?

  • Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud - forhør direkte på hotellet ved ankomsten - dette kan nogle gange lade sig gøre, mod merbetaling direkte til hotellet.

Hvordan får jeg fat i rejselederne?

  • Rejselederne vil være på hotellet en gang om dagen, ellers vil de oplyse hvordan de kan kontaktes.

Kan jeg købe arrangementer på destinationerne?

  • Ja, arrangementer kan altid købes hos vores rejseledere.

Er det sikkert at bade i havet?

  • Der skal selvfølgelig altid udvises agtpågivenhed ved badning i havet, men på vores destinationer udgør det ikke en sundhedsrisiko at bade i havet. Skulle der være specielle lokale forhold informerer rejselederne om dette.

Må man drikke vandet på destinationerne?

  • Generelt anbefales det at man køber flaskevand og drikker dette. Der sker dog ingenting ved eksempelvis at børste tænder i vandet fra hanerne.

Hæveautomater

  • Der er hæveautomater på alle destinationer. Dog kan kurserne variere fra sted til sted. Vi anbefaler, at der så vidt muligt betales med kort i butikker og på restauranter fremfor at hæve kontanter til hvert køb, da dette typisk er forbundet med hævegebyr og høje kurser.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.