Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Mini All Inclusive - Primo Tours lancerer nyt begreb i rejsebranchen

All Inclusive-konceptet er et velkendt koncept i rejsebranchen, men nu lancerer Danmarks nyeste rejsebureau, Primo Tours et spritnyt koncept: Mini All Inclusive.

Pressemeddelelse 08.02.2010 09:33

Mange feriegæster synes rigtig godt om, at alt er betalt hjemmefra. At man ikke hele tiden skal have penge op af lommen til eksempelvis mad og drikke. Men for mange er det også en del af ferien at kunne besøge lokale spisesteder og afprøve de gastronomiske muligheder. Det har fået det nye rejsebureau, Primo Tours til at lancere et helt nyt koncept, Mini All Inclusive.

Direktør i Primo Tours, Henrik Søndergaard fortæller: ”På vores rejsemål lægger vi vægt på, at vores gæster kan få den ferie, der passer dem bedst. Rigtig mange er begejstrede for All Inclusive-konceptet, hvor al forplejning er betalt hjemmefra, og man ikke skal have penge op af lommen, hver gang børnene skal have en is eller en sodavand og mor og far en drink.”

”Det er dog også vores erfaring, at der er mange, som gerne vil ud og udforske lokalområdet og få spændende kulinariske oplevelser på egen hånd. Derfor har vi opfundet begrebet Mini All Inclusive, hvor morgenmaden, snacks, is og drikkevarer dagen igennem er inkluderet, men hvor gæsterne selv skal sørge for frokost og aftensmad,” uddyber Henrik Søndergaard.

Han tilføjer, at det dog altid er muligt at opgradere Mini All Inclusive til normal All Inklusive, mod et mindre tillæg. 

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!