Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Moms på rejser fra 1. januar 2011

Du har måske hørt, at der kommer moms på rejser fra 1. januar 2011. Reglerne om moms på rejser er ret komplicerede, og vi vil ikke trætte dig med detaljerne, men faktum er, at hvis du bestiller din rejse inden 1. januar, så skal der ikke betales moms af rejsen!

Dvs. at hvis du bestiller og betaler depositum inden nytår, så sparer du momsen på din 2011-ferie - det kan man da lige så godt gøre, ikke?

Når der lægges moms på rejser, så betyder det dog ikke, at priserne stiger 25%. Som rejsebureau får vi også mulighed for at modregne moms, hvilket betyder, at momsen kun tillægges vores fortjeneste. Hvor store prisstigningerne efter nytår bliver, er stadig lidt svært at sige, men det er sikkert, at moms på rejser betyder, at rejser generelt bliver dyrere.

Moms på rejser er en del af regeringens forårspakke, som har til formål at lave en omlægning af skattesystemet. Tanken er, at man skal have lavere skat på arbejde, men til gengæld større afgifter andre steder. Moms på rejser er et af midlerne til at dække hullet i statskassen, sammen med en række andre initiativer.

Moms på rejser indføres kun på rejser indenfor EU, så vi forventer ikke, at priserne på charterrejser til Tyrkiet bliver påvirket.

 

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!