Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Mallorca tidligt klar til ny feriesæson

Mallorcas hoteller forbereder sig til en større turisttilstrømning i forårsmånederne i forhold til de senere år, en optimisme, der sandsynligvis skyldes, at hverken Egypten eller Tunesien tiltrækker så mange turister som ellers, på grund af de urolige og usikre tilstand, der præger de to eller så populære destinationer.

Præsidenten for Mallorcas hotelorganisation, Marilen Pol, har netop oplyst, at omkring 45 procent af øens feriehoteller vil være klar til at modtage feriegæster allerede midt i marts, selvom den officielle sommersæson først starter midt i april. 

Det vil sige, at 81.000 hotelsenge står klar medio marts, mens tallet medio april vil være steget til 122.000 medio, som er ca. 70 procent af den fulde kapacitet på 200.000 senge.

Primo Tours tilbyder charterrejser til Mallorca fra d. 30. april. Her vil gæsterne kunne glæde sig over, at sæsonen allerede er godt i gang, og belægning større, end vi normalt oplever på dette tidspunkt af året. På Mallorca ligger dagtemperaturen på dette tidspunkt omkring godt 20 grader i gennemsnit, hvilket giver gode muligheder for at tage ud og opleve øens mange attraktioner.

Se også afbudsrejser til Mallorca her

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her