Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

50% fremgang i salget af charterrejser

Primo Tours giver rabatterne direkte til kunderne frem for dyre kataloger…

Fredag den 13. december udløber fristen for at udnytte Primo Tours Book Tidlig rabat – det giver travlhed og stærkt øget salg.
Rejsearrangørerne bruger hvert år formuer på udarbejdelse og forsendelse af dyre rejsekataloger med fuld blus på solen og glade gæster. Sådan er det ikke hos det unge charterbureau Primo Tours! Primo Tours har nemlig valgt at droppe de dyre kataloger og i stedet valgt at konvertere omkostninger til kataloger til rabatter til kunderne.

Om den beslutning siger bureauets direktør, Bjarke Hansen: ”På trods af, at vi får flere og gæster, oplevede vi en faldende efterspørgsel efter vores kataloger. Det fortæller mig, at folk i stedet søger og finder de informationer, de skal bruge, på vores hjemmeside, og så synes vi altså det er sjovere at give kunderne rabatter frem for at betale for produktionen af katalogerne”.

Lige nu giver vi tilbyder vi eksempelvis Bestil Tidligt rabatter til alle gæster, der booker en rejse senest den 13. december, siger Bjarke Hansen; og det har betyder øget salg. Faktisk ligger sommersalget 2014 lige nu hele 50% foran sidste års salg.

Satser på den klassiske charterrejse
Bjarke Hansen anser bureauets koncept som årsagen til succesen: ”Kunderne har for alvor købt vores koncept, nemlig at være rejsebureau for rejselystne danskere, som værdsætter den klassiske kvalitetscharterrejse, med direkte flyvninger, gode hoteller, danske rejseledere, personlig rådgivning af kompetente medarbejdere på kontoret i Ringkøbing og ikke mindst velkendte, populære rejsemål. Lidt som i de gode gamle dage, men naturligvis tilpasset de nye tider med alt, hvad det indebærer, f.eks. All Inklusive og en række nye servicekoncepter, som er i støbeskeen til 2013.”

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!