Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Totalrenovering af båd

Båden ”Be Happy” er total renoveret

Når man rejser til Tyrkiet kan man komme på den perfekte sejlerferie. Primo Tours benytter en smuk træbåd til Blue Cruise i den Tyrkiske skærgård. Båden ”Be Happy” er blevet total renoveret i løbet af 2009. Blandt andet er der udskiftet master, dæk, alle kahytter og toiletter er helt nye og der er kommet skøn ny opholdssalon. Kort sagt båden blevet sat i stand overalt og fremstår som en fuldstændig ny båd.

 Hvis man vil på den optimale sejlerferie skal man opleve den Tyrkiske skærgård. Her er der suveræn afslapning på en eksklusiv træbåd med både sejl og motor. Her er overdækket soldæk med madrasser og skyggefuld agter terrasse med sofa arrangement og spisebord til 10 personer. Båden har 4 dejlige individuelle kahytter, plus en stor eksklusiv mastercabin. Alle kahytter har eget toilet med bad og dobbeltseng med soveplads til maks. to personer.

Når man lejer båden medfølger der en tre mands besætning, som sørger alt undervejs og servering af den inkluderede mad, som består af fuldpension. Dvs. morgen-, middag- og aftensmad.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!