Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Tak for sidst!

Tak for sidst!

Primo Tours vil gerne takke alle vores glade gæster, der var med på introturen til EM Håndbold i Linz, Østrig. I var med til at gøre turen til en helt speciel oplevelse, og vi håber I havde en stor oplevelse.
Vi var i alt 150 deltagere på turen – hvor de 100 havde vundet billetten via vores samarbejde med Ringkøbing-Skjern Dagblad. De øvrige deltagere på turen var journalister, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi håber vi ses en ”anden god gang”.

Du kan se fotos fra turen her. Fotos fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Primo Tours – hele Ringkøbing-Skjern Kommunes charterbureau
Vi tilbyder naturligvis charterrejser til hele Danmark – men det er ikke mindst vores mål at være hele Ringkøbing-Skjern Kommunes eget charterbureau - et lokalt charterbureau, der sender masser af vestjyder ned til sydens sol og varme. Introturen til Østrig skulle være med til at cementere vores position som det lokale charterbureau.

Rigtig god ferie…
Primo Tours slogan er: Rigtig god ferie. Et slogan som vi vil gøre alt for at leve op til! Og har du lyst til at opleve, hvad vi mener der er en Rigtig god ferie er vi klar med er godt tilbud på din næste charterferie. Vi har vedlagt vores inspirationskatalog, hvor du kan få et indtryk af de mange muligheder. Du kan også se meget mere på www.primotours.dk – eller ringe til os på 88 18 46 18. Vi sidder klar ved telefonerne.

Endnu engang tak for den store opbakning.

Åbningstilbud
Vi har samlet en række attraktive åbningstilbud som du kan se her.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!