Primo Tours tilbyder fantastiske charterrejser til Side i Tyrkiet.

Primo Tours tilbyder fantastiske Side i Tyrkiet til chartergæsterne.

Primo Tours – der er Danmarks nye Charterbureau – er igen klar med en nyhed som danskerne helt sikkert vil tage godt imod. Denne gang er det attraktive Side i Tyrkiet som charterbureauet tilbyder. Side ligger midt imellem Antalya og Alanya – og kun en time fra lufthavnen.

”Vi har længe ønsket, at få Side med på charterprogrammet og nu er det hele endeligt gået op i en højere enhed!” siger direktør Bjarke Hansen fra Primo Tours og fortsætter: ”Side giver vores chartergæster det hele – og vel at mærke til en meget attraktiv pris - skønne strande, flotte hoteller, masser af forlystelser, grønne blomsterfyldte områder og ægte tyrkisk charme. Kilometervis af badestrande, den farverige bazar, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse!”.

Primo Tours mærker en voksende interesse for at ta’ på charterferie i Tyrkiet. Charterbureauet tilbyder allerede 3 tyrkiske destinationer – nemlig Marmaris/ Icmeler og Alanya; men udvider nu mulighederne med den nye destination i Side.

Bjarke Hansen: ”Vi er sikre på at Side vil falde i vores gæsters smag – og glæder os til at fortælle gæsterne om årets 2014 nyhed når det gælder nye destinationer. I 2012 var det den lille græske nyhed Kythira som vi ”opfandt” til de danske chartergæster; og i 2013 kom så ”Danmarkspremieren” Sivota. Begge destinationer blev taget særdeles godt imod af vores gæster!

Kort om Side:

Byen ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Bymuren og det romerske amfiteater vidner om fantastiske levn fra en antik tid i stor udvikling. Den gamle bydel domineres af restauranter og butikker men også af resterne af et græsk tempel og mange antikke bygninger. Denne smukke gamle ruinby er utrolig fascinerende og har uden tvivl den smukkeste og hyggeligste shoppinggade i Tyrkiet.

Nyopført strandpromenade på ca. 3 km., der indbyder til skønne gåture i dejlige omgivelser. Strandene omkring den lille halvø er utrolig velholdte, og her findes et utal af hoteller og restauranter i alle variationer.

Se alle charterrejser til side

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.