Hvem er Primo Tours

Primo Tours åbnede sit kontor i Ringkøbing i december 2009, og de første chartergæster blev sendt sydpå i sommeren 2010.

Primo Tours er stiftet af Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard, som ved opstarten sammenlagt havde 38 års erfaring fra den danske rejsebranche.  Henrik var oprindelig stifter og medejer af Bravo Tours indtil 2005, hvorefter han indtil starten af 2009 var tilknyttet rejsebureauet på konsulentbasis. Bjarke var indtil slutningen af 2008 medejer og adm. direktør for skirejseselskabet Højmark Rejser A/S.

Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og med såvel klassiske rejsemål samt autentiske perler på programmet.

Primo Tours tilbyder flere rejseformer, heriblandt de meget efterspurgte charterrejser med All Inclusive men har også udviklet egne koncepter såsom charterferie med Mini Alll Inclusive (morgenmad & drikkevarer) og Ø-All Inclusive (forskellige aktiviteter inkluderet i opholdet)

Med en lille organisation samt Danmarks mest brugervenlige hjemmeside og masser af erfaring kan Primo Tours tilbyde attraktive charterrejser og stadig have den personlige service i højsædet.

Missionen fra start var simpel - at tilbyde rejser, som vi selv gerne vil på. 

Bjarke og Henrik var fra starten enige om to ting. De ville tilbyde rejser, som de selv gerne ville på, og det skulle være sjovt at gå på arbejde. Den mission er stadig en del af virksomhedens DNA over 10 år senere.

Primo Tours er et konkurrencedygtigt alternativ og ønsker at give alle gæster en unik serviceoplevelse - både før, under og efter ferien. Det sker ved løbende at udvikle nye koncepter og uddanne vores medarbejdere i Danmark og ude på de enkelte destinationer.

Primo Tours er kort sagt - Rigtig go' ferie!