Primo Tours blev startet i slutningen af 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen. 

Sammenlagt har de to stiftere 38 års erfaring fra den danske rejsebranche: Henrik var oprindelig stifter og medejer af Bravo Tours indtil 2005, og var indtil starten af 2009 tilknyttet virksomheden på konsulentbasis. Bjarke var indtil slutningen af 2008 medejer og adm. direktør for skirejseselskabet Højmark Rejser A/S.

 

Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere og med velkendte populære rejsemål på programmet. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2017 med alt, hvad det indebærer, fx. All Inclusive.

Primo Tours har gennemtænkte ferieoplevelser parat, når gæsterne kommer på ferie. Tiden skal ikke bruges på praktiske overvejelser og dum ventetid. 

Med en lille organisation, Danmarks mest brugervenlige hjemmeside og masser af erfaring kan vi producere bedre og billigere charterrejser end mange af de store charterrejsebureauer.

Vi vil være et konkurrencedygtigt alternativ og give vores gæster en unik serviceoplevelse - både før, under og efter ferien. Det vil vi gøre ved løbende at udvikle nye koncepter og uddanne vores medarbejdere i Danmark og ude på de enkelte destinationer.