Ideen bag Primo Bussen

Primo Bussen er et gratis tilbud – stillet til rådighed af en lang række lokalt forankrede virksomheder, der gerne vil give alle NYE muligheder! Du betaler alene for selve transporten.

Bestilling

Kontakt Primo Tours på tlf: 88 18 46 18 for at høre om bussen er ledig og for at booke den.

Betaling – depositum

Depositum – kr. 2.000,- pr. dag.

(kr. 1.200,- betales senest 3 dage efter bestilling – rest depositum kr. 800,- betales senest 60 dage før levering.
(Dvs. bestiller man Primo Bussen i f.eks. 3 dage betales kr. 6.000,- i depositum).

Når bussen er leveret tilbage til vores chauffør i pæn og rengjort stand – uden skader, udbetales hele det indbetalte depositum – (oplys venligst bank reg.nr. og kontonr., og vi vil overføre pengene til jer).

Lånevilkår

Primo Bussen må ikke bruges til fester eller lign. Såfremt vores chauffør ved levering af Primo Bussen vurderer, at den vil blive brugt til fest, så forbeholder vi os ret til at tage bussen med tilbage igen straks.

Primo Bussen kan kun bestilles med chauffør – se nedenfor.

Såfremt man ønsker varme og lys i Primo Bussen skal der være kraftstrøm stik til rådighed.

Så længe Primo Bussen befinder sig hos jer, er I ansvarlige for enhver skade, der måtte ske på bussen - uanset om skaden er hændelig eller forårsaget af simpel eller grov uagtsomhed eller forsætligt påført bussen.. Kan en reparation udføres, sker det på Primo Tours foranstaltning og for jeres regning. (Det indbetalte depositum modregnes).
I bærer det fulde ansvar for Primo Bussen i den aftalte periode.

Såfremt I ikke overfor vores chauffør ved leveringen gør opmærksom på fejl og mangler, betragtes Primo Bussen som modtaget fejlfri.

Der må ikke ændres på Primo Bussens fastmonterede inventar. Ligeledes må der ikke sættes nyt op f.eks. søm i væggene.

Primo Bussen leveres rengjort, og skal afleveres rengjort igen.

Såfremt Primo Bussen laver spor, ødelagte fliser eller andre skader, der kan opstå i forbindelse med levering og afhentning, er Primo Tours ikke erstatningspligtig, eftersom stedet er anvist af jer.

Chauffør

Primo Bussen kan kun bestilles med chauffør – kr. 500,- i timen.

Desuden betaler man selv for diesel fra Ringkøbing til aftalt sted t/r.

Vores chauffør vil kontakte jer senest 2 dage efter bestilling, for at aftale nærmere vedr. levering og afhentning af Primo Bussen, samt med et overslag over antal timer, der skal køres. Beløbet for chauffør og diesel betales sammen med restdepositum senest 60 dage før levering.

Annullering/Ændring

Bestillers foranledning:
Annullering: Eftersom det er gratis at låne Primo Bussen, kan I altid annullere jeres bestilling. Såfremt der er indbetalt depositum, udbetales dette – oplys bank reg.nr. og kontonr.
Ændring: Der kan frit ændres til anden ledig dato – kontakt Primo Tours tlf: 88 18 46 18.

Primo Tours foranledning

Vi forbeholder os ret til at annullere jeres bestilling indtil 8 dage før levering, såfremt Primo Bussen skal bruges til en event hos Primo Tours – vil kun være aktuelt MEGET sjældent.

Forbehold for trykfejl

Der tages forbehold for trykfejl på denne hjemmeside. Vi kan ligeledes ikke gøres ansvarlig for indholdet af andre hjemmesider, som der linkes videre til eller fortælles om.

 

Vi står bag Primo Bussen

Det er en kreds af lokale virksomheder i Ringkøbing-Skjern området, der står bag udlånet af Primo Bussen.

Formålet er at give flest mulige en helt unik mulighed for at låne en stor, fleksibel udstillingsvogn. De lokale virksomheder har det tilsammen, at de alle er leverandører til Primo Tours – og bakker op om det lokale område.

Følgende virksomheder er partnere i projekt Primo Bussen:

Skjern Bank er glad for at få mulighed for at støtte dette spændende og nyskabende initiativ fra Primo Tours, som er kunde i banken. Vi synes det er et godt signal at 14 lokale virksomheder samarbejder med Primo Tours om eventbussen, som mange i lokalområdet kan få glæde og gavn af - og vi ser frem til selv at benytte bussen i forskellige sammenhænge. Held og lykke med projektet.

Vestjysk Marketing vil gerne bakke op om ideen med en ”udlejningsbus”. Det vil glæde os at se Primo Bussen på de lokale landeveje – til fordel og glæde for mange foreninger etc.

Rigtig Go’ tur til alle…

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!