Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Primo Tours

4-STJERNEDE HOTELLER

 

4-stjernet hotel når du vil forkæle dig selv

På vores 4-stjernede hoteller får du altid høj kvalitet og herlig komfort

En ferie på et 4-stjernet hotel er en oplevelse alle bør unde sig selv. På vores hoteller i denne kategori, er faciliteter og omgivelser af høj kvalitet. Hotellerne har høj komfort, og er for det meste placeret tæt på stranden, byen eller spændende attraktioner. Værelserne bærer også præg af, at der tale om hoteller i den gode ende af skalaen.

Vores 4 stjernede hoteller har stort set næsten alle også store lækre udendørs områder med flotte swimmingpools – for både store som små. De er oftest omringet af lækre områder med hvilestole mv – og naturligvis pool/snackbar, som serverer de lækreste kølige drinks til gæsterne.

Hiv stikket ud på et 4 stjernet hotel

Når du vælger et 4-stjernet hotel får du rig mulighed for at slappe af på din ferie og komme helt væk fra hverdagen. Ønsker du den ultimative afslapning bør du overveje et hotel med All Inclusive. Her er det hele betalt på forhånd, og alle måltider, drikkevarer, is, snacks mv er inkluderet under hele opholdet. Du skal derfor ikke fokusere på andet end at slappe helt af og nyde ferien.

God service er en del af oplevelsen

En vigtig del af et godt ferieophold er, at personalet er servicemindede og brænder for at hjælpe deres gæster til en super ferie.

Personalet på Primo Tours 4-stjernede hoteller er altid parate til at hjælpe dig! Uanset om det drejer sig om manglende plejeprodukter på værelset eller en anbefaling af en god lokal restaurant, vil de gøre deres bedste for at hjælpe. De vil også være behjælpelige med at udvælge de mest interessante attraktioner i området, med bustider, leje af bil eller cykel og meget andet.

Med ganske få undtagelser har vores 4-stjernede hoteller alle egen restaurant, hvor man kan nyde et godt aftensmåltid oven på en dejlig og begivenhedsrig dag.

Få hjælp til at booke ferien på 4 stjernet hotel

Ønsker du hjælp til at bestille din rejse, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring i at arrangere charterrejser til 4-stjernede hoteller, og vi har gennem tiden hjulpet mange rejseglade danskere afsted på ferie. Snak med én af vores rejserådgivere på tlf 8818 4618 eller på mail info@primotours.dk. 

Primo Tours ønsker jer en Rigtig go´ 4-stjernet ferie!

Se også vores udbud af rejser til et 5 stjernet hotel.

Læs mere

4 stjerner betyder typisk:

  • God kvalitet
  • Dygtigt personale
  • Flot poolområde

Info:

4 stjerner betyder ikke det samme i alle lande, så det er en god idé at tjekke det specifikke hotel, før man booker. Vi har dog udvalgt alle vores hoteller, så de lever op til det, man forventer af et 4-stjernet hotel.