Primo Tours

5-STJERNEDE HOTELLER

 

5-stjernet hotel gi’r dig den ultimative luksusoplevelse

En 5-stjernet hoteloplevelse er noget helt specielt – noget af det ypperste, du kan opleve

Hos Primo Tours har vi kun valgt hoteller, vi mener lever fuldt op til det anviste antal af stjerner. Derfor bliver du helt sikkert ikke skuffet, uanset hvilket af Primo Tours 5-stjernede hoteller du vælger.

Hos Primo Tours sætter vi barren højt. Derfor tilbyder størstedelen af vores hoteller, uanset destination, mange flere faciliteter end nævnt her. Du er sikret en super oplevelse på disse luksushoteller – både hvad angår komfort og service.

Hvorfor rejse til et 5-stjernet hotel med Primo Tours?

Når du tager på luksusferie til et 5-stjernet hotel med Primo Tours, er du garanteret en luksuriøs rejse til nogle af de bedste destinationer i Europa.

Når du ankommer til rejsemålet, står der altid danske guider klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det. Vores guider kender området ud og ind, og mangler du inspiration til udflugter eller seværdigheder, du bare skal ske, står de altid klar til at hjælpe dig.

Hos Primo Tours mener vi ikke, at det skal koste en formue at tage på luksusferie til et 5-stjernet hotel, og det afspejler sig i priserne. Vi har et stort udbud i hoteller med 5 stjerner, og på mange af dem er der tillige mulighed for at tilkøbe All Inclusive hvor alt er betalt hjemmefra og hvor du har adgang til mad og frie drikkevarer på hotellet. 

Tag på den ultimative ferie til et 5-stjernet hotel

Ønsker du den ultimative afslapning, er en ferie på et 5-stjernet hotel et oplagt valg. Der er på et 5-stjernet hotel rigtig gode og luksuriøse faciliteter, der danner rammerne for en fantastisk og afslappende ferie. Det er muligt at komme på ferie på et 5-stjernet hotel uanset om I fx er 2 personer eller en børnefamilie.

Ønsker du at spare penge på din ferie til et 5 stjernet hotel, anbefaler vi at se vores udbud af afbudsrejser. 

Få hjælp til at finde det rette 5 stjernede hotel

Ønsker du hjælp til at finde det helt rigtige 5 stjernede hotel, eller har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring i at arrangere individuelle og optimale rejser, og er i flere blevet kåret til det bedste danske charterbureau af Trustpilot. Hos os er kunden altid i højsædet, og vi vil gøre alt for at du får en fantastisk ferie.

Se også vores udvalg af rejser til et 4-stjernet hotel

Læs mere

5 stjerner betyder typisk:

  • Luksus
  • Store flotte værelser
  • Interiør af meget høj kvalitet
  • Flot poolområde
  • God placering
  • Veluddannet personale
     

Info:

5 stjerner betyder ikke det samme alle steder i verden, så det er altid en god idé at tjekke det specifikke hotel, inden man bestiller rejsen. Vi har dog udvalgt alle vores hoteller, så de fuldt ud lever op til det, man forventer af et ægte 5-stjernet hotel.