Se Bjarkes personlige favorit-hoteller til sommer 2023 her.

Primo Tours

AKTIV FERIE

Hold ferie med muligheden for at være aktiv – fx i form af løb, cykling, vandsport og motionscenter.

Mange vil gerne være aktive på ferien

For flere og flere handler ferien ikke blot om at flade ud ved poolen, når vi drager udenlands. Vi vil i have sved på panden og forbrænde kalorier.

Den traditionelle charterferie med timelang afslapning ved poolen, masser af drinks og fester til langt ud på aftenen bliver for flere og flere suppleret med daglige motionsaktiviteter af den ene eller anden art. Det gælder også for vores gæster, som i stigende grad efterspørger motionsfaciliteter og omgivelser, der giver dem muligheden for at være aktive, når de holder ferie – fx i form af løb, cykling, vandsport og motionscenter.

Nedenfor har vi samlet nogle af de hoteller, der har forskellige aktivitetsmuligheder. Faciliteterne på hotellerne varierer, men du kan læse meget mere inde under det enkelte hotel.

Hvorfor aktiv ferie?
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

 

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere