Primo Tours

AKTIV FERIE

Liste på tværs af lande og destinationer

Vis hoteller

Træningsbootcamp på Porto Santo

Primo Tours arrangerer med mellemrum vores træningscootcamp, hvor du lærer dig selv og din krop bedre at kende. Hvor du får boostet din forbrænding, sved på panden og en lang række redskaber, som vil optimere din træning og sundhed! 

Det sker på vores 4-stjernede hotel Villa Baleira på det smukke Porto Santo, som har fantastiske muligheder for aktive oplevelser.

Rejsen sker i samarbejde med personlig træner Pernille Colkær og sundhedskonsulent Louise Hallundbæk som har planlagt det meste til træningsbootcampen. De vil sikre dig den bedste start på en sundere livsstil, du kan holde ferie med god samvittighed og opleve, hvordan du holder ferie uden at komme hjem med ekstra bagage på sidebenene. I stedet vil du komme hjem med fornyet energi og masser af gå-på-mod til at starte og videreføre din sunde livsstil.

Yogaferie på Maldiverne

Primo Tours arrangere også med mellemrum yogaferie, som foregår på Maldiverne. Her bruger du ferien til at lade dig selv op og koble totalt af med yoga, dybe vejrtrækninger og meditation i fantastiske omgivelser på Maldiverne.

Du modtager 2-3 timers daglig undervisning med en erfaren yogalærer, Anette Meldgaard, og får redskaber, som kan hjælpe dig til at finde den indre ro, opnå større kropsbevidsthed, få mere energi og øge dit nærvær. Du behøver ikke kunne nå dine tæer eller være særlig smidig for at være med, da undervisningen tilpasses det niveau du er på.

I løbet af dagen har du mulighed for, at være sammen med din familie, eller du kan fordybe dig, søge stilhed, nyde den lækre pool, snorkle i havet, læse en bog eller nyde en afslappende massage. Sidst på dagen mødes vi igen til yoga og meditation ved solnedgang.

Hvorfor aktiv ferie?

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere