Primo Tours

ALENE REJSENDE

 

Vis hoteller

Alene rejsende – med eller uden børn

Hos Primo Tours har vi samlet en række spændende rejsemål for dig, som rejser alene eller dig som gerne vil have dit barn eller dine børn med på charterferien.

Vi har på udvalgte afgange valgt nogle hoteller, hvor du som voksen betaler rejsens pris samt eneværelses tillægget og dit barn/børn rejser til den enhver tid gældende børnepris på det udvalgte hotel - også selvom barnet/børnene ikke sover i ekstra seng.               

Rejser du med et barn/børn, har vi naturligvis altid vores velkendte børnerabatter.

Nedenfor har vi gjort det nemt for dig at søge på disse afgange og hoteller – uanset om de rejser alene eller du har et eller to børn med.

1 voksen

1 voksen og 1 barn

1 voksen og 2 børn

Du har valgt pakkepris »

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere