Primo Tours

ALL INCLUSIVE

Nyd livet og den ubetingede afslapning på
All Inclusive rejser med Primo Tours

Vis hoteller

Nyd livet og den ubetingede afslapning på All Inclusive rejser med Primo Tours

All Inclusive rejser er et nyere koncept som tager udgangspunkt i, at alle mad- og drikkevarer er inkluderet i prisen, når du bor på et af vores stadig flere hoteller, som tilbyder dette koncept.

På visse hoteller er der også forskellige faciliteter -  fx sports- og vandsportsaktiviteter, entertainment, animation mv. - inkluderet i prisen.

Den helt store fordel ved All Inclusive rejser er naturligvis, at man ikke skal have penge op af lommen, når man sætter sig til bordet, går i baren eller når ungerne skal have snacks eller is.

Lokale drikkevarer ad libitum

Til forskel fra de traditionelle pensionsformer som fx morgenmads-, halv- eller helpension, har du her drikkevarer ad libitum inkluderet. Drikkevarerne er lokale mærker, og du kan således ikke forvente at få serveret kendte mærkevarer som f.eks. Carlsberg eller Barcardi. Ønsker du at supplere med mærkevarerne, er det for egen regning. Du kan indtage de frie drikkevarer i barens åbningstid – se tiderne under det enkelte hotel.

All Inclusive er den ultimative forkælelse

Måltiderne, som er inkluderet i All Inclusive rejser, består på de fleste hoteller af dejlig morgenmad fra en flot buffet med lækkert brød og kold juice. Skøn frokost med både kolde og varme retter, samt salat og frisk brød. Aftensmaden serveres også fra buffet, og den suppleres og varieres med BBQ, friske grøntsager og salater. I primært Tyrkiet skal du være opmærksom på, at mange hoteller i deres buffet oftest hovedsageligt serverer kylling og kalkun, som traditionelt benyttes i det tyrkiske køkken. Alle måltider er naturligvis inspireret af landet og kulturen, der hvor den serveres. Der er dog altid et pænt udvalg af internationale retter, som kan tilfredsstille selv det mest kræsne publikum.

Udover drikkevarer og måltider kan der være hoteller som tilbyder snacks, kaffe, te, eftermiddagskage og is til børnene (begrænsede perioder som varierer fra hotel til hotel).

Flere varianter af All Inclusive

Konceptet omkring All Inclusive rejser er blevet udvidet, og i dag tilbyder flere hoteller Ultra All Inclusive, hvilket er en overbygning på den normale form for rejser med alt inkluderet. Her kan du i prisen nyde lokale drikkevarer og som oftest et snackudvalg 24 timer i døgnet - dermed er nattesulten klaret! Maden er blevet endnu mere indbydende og lækker – og udvalget er stort og varierende.

Rejseformen er blevet en kæmpesucces og er nu også lanceret på mange hoteller med en lidt lavere kategori. Det betyder blandt andet, at der også findes en ny variant, som kaldes All Inclusive Light. Den primære forskel findes i udvalget og variationen af maden, og at tidsrummet, hvor du kan indtage drikkevarer, er blevet reduceret.

All inclusive rejser til mange destinationer

Hos Primo Tours har vi et stort udbud af hoteller til mange af de mest populære rejsemål.  Vi har et rejsemål til dig uanset om du er til natur eller sandstrand. Du kan neden for finde et overblik over vores udvalg af destinationer, hvor det er muligt at tilkøbe All Inclusive.

Ønsker du at se hele vores udvalg samlet, kan du finde overblikket på fanen hoteller.

Læs mere

All Inclusive består af:

  • Morgenmad fra flot buffet med lækkert brød og frisk juice
  • Frokost med kolde og varme retter, salat og frisk brød
  • Aftensmad fra buffet, der suppleres og varieres med BBQ, friske grøntsager og salater
  • Et pænt udvalg af internationale retter
  • Lokalproducerede drikkevarer ad libitum
  • Snaks (udvalgte hoteller)
  • Kaffe / te
  • Eftermiddagskage (udvalgte hoteller i begrænsede perioder)
  • Is til børnene. (udvalgte hoteller i begrænsede perioder)

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere