Primo Tours

DYKKERFERIER

Liste på tværs af lande og destinationer

Vis hoteller

Rejs på dykker- eller snorkelferie og oplev havets fantastiske univers

En dykkerferie giver dig en oplevelse for livet

Den er stærkt vanedannende, for du kommer til at opleve ting, som du ellers ikke ville se og ser steder, som gør, at du næsten ikke tror dine egne øjne.

På din dykkerferie kan du forvente smukke og farverige koraller, nysgerrige og flotte fisk og i det hele taget en masse liv under vandet. Hvis du er heldig vil du også møde delfiner, blæksprutter eller måske en haj på din vej.

På Porto Santo er der rig mulighed for at gå på opdagelse i det utrolige smukke hav. Du vil få en oplevelse, du sent vil glemme.

Tips til en dykkertur

Skal du dykke med ilt, må du ikke gøre det alene. Du skal altid godt at være i selskab med en anden dykker. Men skal du snorkle, kan du godt gøre det alene, selvom vi også her anbefaler at I er to eller flere.

Når du ligger i vandoverfladen med din snorkel og dykkermaske, kan der hurtigt gå nogle timer. Så sørg for at have godt med solcreme på. En solcreme med høj factor og som er vandafvisende. Solen er skarp og da du ligger i vandkanten, forstærkes solens stråler. Du kan også vælge at tage en hvid t-shirt på når du snorkler.

Når du dykker eller snorkler, kan du hurtigt blive helt opslugt af alle de fantastiske oplevelser. Prøv så vidt muligt at svømme langs stranden, så du ikke kommer al for langt ud. Sidst, men absolut ikke mindst - husk at tage lidt brød med ud til fiskene, så du kan lokke dem helt tæt på dig.

Bestil din dykkerferie allerede i dag og se frem til en oplevelse for livet

Her på siden har vi samlet de rejser der er oplaget for dig at bestille, når du gerne vil snorkle eller dykke på din ferie. Klik på Se hotellet og læs mere om hotellet og området. Du kan også vælge at sortere på Tidligere/senere afgange, så du finder den afgang der passer dig bedst.

Når du har besluttet dig, klikker du blot på prisen. Herefter åbner vores bookingsystem i et nyt vindue. Her skal du udfylde dine nødvendige oplysninger og klikke på bestil. Du vil straks herefter modtage en mail med din billet. Nu skal du blot læne dig tilbage og se frem til at komme afsted på din dykkerferie.

Primo Tours ønsker dig en Rigtig go´ dykkerferie!

Læs mere

Lej eller køb dykkerudstyr

På de fleste destinationer er der rig mulighed for enten at leje eller købe dykkerudstyr. Du behøver ikke at udruste dig med det helt store dykkerudstyr – på Porto Santo er det såmænd nok blot at iføre sig en dykkermaske og snorkel. Der er masser af muligheder for at få det meste af oplevelsen med, blot ved at ligge i vandoverfladen.

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere