Primo Tours

FAMILIEPAKKER

Vis hoteller

Familieferie skal være en oplevelse for alle

Hos Primo Tours ved vi selvfølgelig godt, hvor vigtigt det er at have de helt rigtige rammer, når du rejser på ferie med børn

Derfor har vi et stort udvalg af børnevenlige hoteller - alt fra mindre komfortable hoteller til store flotte luksushoteller.

Kendetegnende for disse er at de alle har danske guider, at de stort set alle har børnepool, som oftest har sjove aktiviteter for de mindste, is og snacks på All Inklusive hotellerne og meget andet.

Nedenfor har vi overskueliggjort søgningen efter disse børnevenlige hoteller, og påført de mange rabatter, som vi giver børnefamilier. Hotellerne kan i parentes bemærket også bookes af gæster uden børn.

 

Fordele ved at vælge Primo Tours:

  • Udelukkende danske guider
  • Børnepools på de fleste hoteller
  • Sjove aktiviteter for de yngste
  • Is og snacks på All Inclusive hotellerne
  • Og meget, meget mere...

2 voksne og 1 barn

2 voksne og 2 børn

2 voksne og 3 børn

Du har valgt pakkepris »

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!