Ta' en Firmarejse til nogle af

Europas mest populære rejsemål

Firmarejser

Hvorfor en firmarejse med Primo Tours?

Hos Primo Tours kan du komme på firmarejser til nogle af Europas mest populære rejsemål. Når du rejser med os, er der altid danske rejseledere på rejsemålet, som står klar til at hjælpe og guide dig under din rejse. Hos os er kunden altid i højsædet, og vi vil gøre alt for, at du får en god rejseoplevelse. Dig og din virksomhed kan derfor trygt ligge den næste firmarejse i vores hænder. 

Hvorfor tage på en firmarejse?

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på en firmarejse. Først og fremmest bliver medarbejderne udhvilede og får ladet batterierne op, så de igen er klar til at arbejde, når I kommer retur fra ferien. Det kan være meget givende med en rejse oven på en stresset periode med meget arbejde. Samtidig er det en fantastisk oplevelse at være ude af vante omgivelser med sine kollegaer, og det er med til at styrke sammenholdet blandt kollegaerne samt give en afslappet atmosfære. Medarbejderne kommer til at føle sig endnu mere værdsatte, hvis du vælger at tage på en firmarejse. Det er nemlig ikke mange virksomheder, der gør det. Lav forskellige sjove ting under rejsen og skab minder, som I kan tale om langt ud i fremtiden. Det er med til at styrke forholdet blandt kollegaerne. 

Tag på en firmarejse hele året

Når du rejser med Primo Tours, kan du komme på en firmarejse hele året rundt. Vi udbyder nemlig rejser til nogle af Europas dejligste og mest populære rejsemål såsom Alanya, Mallorca eller Kreta. Ønsker I at rejse om sommeren, kan I komme til en af Sydeuropas mange destinationer. Vil I i stedet gerne rejse i vinterperioden, anbefaler vi at rejse til for eksempel Gran Canaria eller Porto Santo. 

Firmarejser til et væld af destinationer er med til at glæde dine medarbejdere og give et bedre sammenhold. Primo Tours tilbyder både firmarejser til destinationer, der er oplagte til sommerhalvåret og til destinationer, der er oplagte til vinterhalvåret. Firmarejser til sol, strand og ikke mindst oplevelser hele året rundt.

Få hjælp med at finde den rette firmarejse

Hos Primo Tours er vi vaskeægte ferieeksperter. Vi har stor erfaring med at finde de rejsemål og hoteller, der passer lige netop til jeres behov. Ønsker I at lave forskellige aktiviteter under rejsen, som at tage på udflugter og se forskellige seværdigheder, står vi altid klar med gode råd og hjælp til at arrangere turene. Vi kam varmt anbefale, at tage på udflugter, da det er med til at styrke sammenholdet internt i virksomheden.

Hos Primo Tours sørger vi for at indfri jeres behov og ønsker på bedst mulige vis - tag derfor fat i din personlige grupperejsekonsulent, Kim Johansen på telefon 2712 2459 eller kjo@primotours.dk.