Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Ta' en Firmarejse til nogle af

Europas mest populære rejsemål

Firmarejser

Hvorfor en firmarejse med Primo Tours?

Hos Primo Tours kan du komme på billige firmarejser til nogle af Europas mest populære rejsemål. Når du rejser med os, er der altid danske guider på destinationen, der står klar til at hjælpe og guide dig under din rejse. Hos os er kunden altid i højsædet, og vi vil gøre alt for, at du får en god rejseoplevelse. Vi blev kåret til det bedste charterbureau i 2013, og det er vi rigtig stolte over. Dig og din virksomhed er derfor i trygge hænder, når i vælger en firmarejse med Primo Tours. 

 

Hvorfor tage på en firmarejse?

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på en firmarejse. Først og fremmest bliver medarbejderne udhvilede og får ladet batterierne op, så de igen er klar til at arbejde, når i kommer hjem fra ferien. Det kan være meget givende med en rejse oven på en stresset periode med meget arbejde. Samtidig er det en fantastisk oplevelse at være ude af vante omgivelser med sine kollegaer, og det er med til at styrke sammenholdet blandt kollegaerne samt give en afslappet atmosfære. Medarbejderne kommer til at føle sig endnu mere værdsatte, hvis du vælger at tage på en firmarejse. Det er nemlig ikke mange virksomheder, der gør det. Lav forskellige sjove ting under rejsen og skab minder, som i kan tale om langt ud i fremtiden. Det er med til at styrke forholdet blandt kollegaerne. 

 

Tag på en firmarejse hele året

Når du rejser med Primo Tours, kan du komme på en firmarejse hele året rundt. Vi udbyder nemlig rejser til nogle af Europas dejligste og mest populære destinationer som for eksempel Alanya, Mallorca eller Kreta. Ønsker i at rejse om sommeren kan i komme til en af Sydeuropas mange destinationer, hvor i kan opleve sydens sol. Vil i i stedet gerne rejse i for eksempel vinterferien, anbefaler vi at rejse til for eksempel Tenerife eller Maldiverne, hvor middeltemperaturen er høj hele året rundt. 

Firmarejser til et væld af destinationer er med til at glæde dine medarbejdere og give et bedre sammenhold. Primo Tours tilbyder firmarejser til destinationer der er oplagte til sommer halvåret og til destinationer der er oplagte til vinterhalvåret. Firmarejser til sol, strand og ikke mindst oplevelser hele året rundt.

 

Få hjælp med at finde den rette firmarejse

Hos Primo Tours er vi eksperter i at matche firmaer og rejser. Vi har stor erfaring i at sende forskellige virksomheder afsted på en fælles ferie, og vi ved derfor, hvad der er vigtigt, når i skal afsted. Ønsker i at lave forskellige aktiviteter under rejsen som at tage på udflugter, se forskellige seværdigheder står vi altid klar med gode råd og hjælp til at arrangere turene. Vi anbefaler at tage på udflugter, da det er med til at styrke sammenholdet internt i virksomheden.

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent Tina og få et tilbud i dag. Lad os hjælpe dig godt på vej til at finde den rigtige firmarejse for dig og din virksomhed. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!