KOMBINATIONSREJSER

OPLEV MERE - PÅ EGEN HÅND

Vælg en rejse på egen hånd
- Oplev mere af verden med fantastiske rejser på egen hånd

Oplev vores kombinationsrejser

- på egen hånd

Få det bedste fra begge verdener når du vælger en kombinationsrejse på egen hånd.

Her har du tid til både afslappende strandferie og herefter at rejse videre til næste stop, hvor du får spændende oplevelser i storbyer eller komme helt tæt på nye kulturer.

Herunder finder du vores udvalg af kombinationsrejser. Tryk ind på hver enkelt rejse og læs mere om de mange spændende oplevelser, som du kan få med hjem i bagagen på den enkelte rejse.

Ferie på egen hånd

Jeg elsker at rejse og ønsker også at give dig muligheden for at opleve endnu mere af verden

Med Ferie på egen hånd har du nu mulighed for at bestille dine næste rejse til en af vores nye oversøiske destinationer.

Ferie på egen hånd er for dig, som ønsker friheden til selv at vælge. Du rejser uden rejseleder, men med sikkerheden i altid at kunne komme i kontakt med vores dygtige kollegaer på kontoret og få svar på de spørgsmål du måtte have før, under og efter din rejse.

AKTUELLE REJSEMÅL
PÅ EGEN HÅND
Andre rejseformer
På egen hånd
Storbyferier
Vælg en storbyferie på egen hånd og se frem til spændende, kulturelle og gastronomiske oplevelser. Mulighederne er mange på en storbyferie.
Se storbyferier
Langtidsrejser
Langtidsrejser er til dig, der ikke synes at én eller to ugers ferie er nok. Med en langtidsrejse finder du vores rejser med varighed over to uger.
Se langtidsrejser
Oversøiske rejser
Forkæl dig selv ud over det sædvanlige til et af vores eksotiske rejsemål på egen hånd. Nyd det azurblå hav og kridhvide sandstrande.
Se oversøiske rejser
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.