LANGTIDSREJSER

REJS I LÆNGERE TID - PÅ EGEN HÅND

Vælg en rejse på egen hånd
- Oplev mere af verden med fantastiske rejser på egen hånd

Oplev vores langtidsrejser

- på egen hånd

Til dig, der ikke synes at én eller to ugers ferie er nok, har du nu mulighed for at vælge en langtidsrejse på egen hånd, så du kan holde ferie fra hverdagen og få mere tid til at koble fra og komme helt ned i gear.

En langtidsrejse er en rejse med varighed på mere end 14 dage. Herunder kan du se de rejser, som varer i længere tid end to uger. 

Finder du ikke hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på 88 18 46 18. Vi sidder klar til at hjælpe dig og finde frem til den helt rigtige ferie til dig.

Ferie på egen hånd

Jeg elsker at rejse og ønsker også at give dig muligheden for at opleve endnu mere af verden

Med Ferie på egen hånd har du nu mulighed for at bestille dine næste rejse til en af vores nye oversøiske destinationer.

Ferie på egen hånd er for dig, som ønsker friheden til selv at vælge. Du rejser uden rejseleder, men med sikkerheden i altid at kunne komme i kontakt med vores dygtige kollegaer på kontoret og få svar på de spørgsmål du måtte have før, under og efter din rejse.

AKTUELLE REJSEMÅL
PÅ EGEN HÅND
Andre rejseformer
På egen hånd
Storbyferier
Vælg en storbyferie på egen hånd og se frem til spændende, kulturelle og gastronomiske oplevelser. Mulighederne er mange på en storbyferie.
Se storbyferier
Oversøiske rejser
Forkæl dig selv ud over det sædvanlige til et af vores eksotiske rejsemål på egen hånd. Nyd det azurblå hav og kridhvide sandstrande.
Se oversøiske rejser
Kombinationsrejser
Få det bedste af begge verdener med en kombinationsrejse. Her får du både store oplevelser og afslappende strandferie i smukke omgivelser.
Se kombinationsrejser
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.