Primo Tours

MINI ALL-INCLUSIVE

Vis hoteller

Mini All Inclusive til dig, som gerne vil udforske de lokale spisesteder

Primo Tours lancerede for få år siden -  i øvrigt som det første rejsebureau herhjemme - konceptet Mini All Inclusive, hvor opholdet inkluderer morgenbuffet, snacks, is til børnene og lokale drikkevarer til både børn og voksne fra morgen til aften, hvorimod frokost og aftensmad er for egen regning.

Konceptet er ideelt for dig, som gerne vil udforske de spændende, lokale spisesteder og få store kulinariske og måske også kulturelle oplevelser, frem for at nyde alle måltider hjemme på hotellet

Med Mini All Inclusive har du således mulighed for at få det bedste af det hele. 

 

Drikkevarer er inkluderet

Til forskel fra de traditionelle pensionsformer, som fx morgenmads-, halv- eller helpension, har du her drikkevarer ad libitum inkluderet. Drikkevarerne er lokale mærker, og du kan derfor ikke forvente at få serveret kendte mærkevarer som f.eks. Carlsberg eller Barcardi. Ønsker du at supplere med mærkevarerne, er det for egen regning. Du kan indtage de frie drikkevarer i barens åbningstid – se tider under det enkelte hotel. 

Måltiderne som er inkluderet i Mini All Inclusive-konceptet består på de fleste hoteller af dejlig morgenmad fra flot buffet med lækkert brød og iskold juice.

Udover drikkevarer og måltiderne er der på de fleste hoteller snacks, kaffe, te og is til børnene (varierer fra hotel til hotel).

Læs mere

Mini-all inclusive består af:

  • Morgenmad fra flot buffet med lækkert brød og juice
  • Lokalproducerede drikkevarer ad libitum
  • Snacks
  • Kaffe / te
  • Is til børnene

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere