Primo Tours

MINI ALL INCLUSIVE

Vis hoteller

Mini All Inclusive er til dig, som gerne vil udforske de lokale spisesteder

Primo Tours lancerede som det første rejsebureau herhjemme konceptet Mini All Inclusive, hvor opholdet inkluderer morgenbuffet, snacks og lokale drikkevarer til både børn og voksne fra morgen til aften, hvorimod frokost og aftensmad er for egen regning.

Konceptet er ideelt for dig, som gerne vil udforske de spændende, lokale spisesteder og få store kulinariske og måske også kulturelle oplevelser, frem for at nyde alle måltider på hotellet

Med Mini All Inclusive har du således mulighed for at få det bedste af det hele. 

 

Drikkevarer er inkluderet

Til forskel fra den traditionelle kvartpension med morgenmad, har du med Mini All Inclusive drikkevarer ad libitum inkluderet. Drikkevarerne er lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus. Ønsker du at supplere med mærkevarer som Carlsberg og Heineken, er det for egen regning. Du kan indtage de frie drikkevarer i barens åbningstid – se tider og betingelser under det enkelte hotel. 

Udover drikkevarer og måltiderne er der på de fleste hoteller snacks, kaffe og the. Udvalgte hoteller serverer is til børnene (se hotelteksten)

Læs mere

Mini All inclusive består af:

  • Morgenmad fra buffet
  • Lokalproducerede drikkevarer ad libitum
  • Snacks
  • Kaffe / te
  • Is til børnene på udvalgte hoteller

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål i autentiske omgivelser, som vi ved, vil falde i vores gæsters smag. Blandt sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter, afstand til strand og by, standard på værelserne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for alle vores rejsemål og hoteller er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder jeg dig som gæst, da jeg ønsker, at du får en rigtig go' ferie!. Vi ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vi vil med egne øjne se, hvad det er, du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!