PRIMO TOURS

MINI ALL INCLUSIVE

Med Mini All Inclusive
- får du det bedste af det hele

Er du vild med at udforske de lokale spisesteder, og sætter du også stor pris på at slappe af på hotellet, mens du nyder en kold forfriskning fra baren - så er Mini All Inclusive det helt rigtige valg.

Et ophold med Mini All Inclusive inkluderer morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen.

Primo Tours lancerede som det første rejsebureau herhjemme konceptet Mini All Inclusive, og det har været en stor succes. Konceptet er ideelt for dig, som elsker at udforske de spændende, lokale spisesteder få kulinariske og kulturelle oplevelser med hjem i bagagen, frem for at nyde alle måltider på hotellet.

Med Mini All Inclusive er frokost og aftensmad ikke inkluderet, men mange hoteller tilbyder dog mulighed for opgradering til All Inclusive, hvis du gerne vil have alle måltider inkluderet i din ferie, ligesom flere af hotellerne også tilbyder, at du kan tilkøbe enkelte måltider, hvis du ønsker at gå ud til hvert måltid.

Mini All inclusive består typisk af:

  • Morgenmad fra buffet
  • Lokalproducerede drikkevarer ad libitum
  • Kaffe / te
  • Is til børnene på udvalgte hoteller

Udvalget kan variere fra hotel til hotel

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

 

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål i autentiske omgivelser, som vi ved, vil falde i vores gæsters smag. Blandt sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter, afstand til strand og by, standard på værelserne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for alle vores rejsemål og hoteller er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder jeg dig som gæst, da jeg ønsker, at du får en rigtig go' ferie!. Vi ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vi vil med egne øjne se, hvad det er, du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere