PRIMO TOURS

MORGENMAD

Med morgenmad
- få en god start på dagen

Er du vild med at udforske de lokale spisesteder, og sætter du også stor pris på at få en god start på dagen på hotellet - så er et ophold med morgenmad det helt rigtige valg.

Et ophold med morgenmad nydes typisk fra hotellets buffetrestaurant. På denne måde kan du stå op og starte dagen med et godt måltid mad, så du er klar til at nyde dagen ved stranden eller poolen eller at gå på opdagelse på dit rejsemål. Et ophold med morgenmad giver dig rig mulighed for at udforske det lokale køkken til både frokost og aftensmad.

Morgenmad består af:

  • Morgenmad fra buffet
  • Kaffe / te og kølige drikkevarer til maden
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål i autentiske omgivelser, som vi ved, vil falde i vores gæsters smag. Blandt sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter, afstand til strand og by, standard på værelserne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for alle vores rejsemål og hoteller er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder jeg dig som gæst, da jeg ønsker, at du får en rigtig go' ferie!. Vi ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vi vil med egne øjne se, hvad det er, du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere