Primo Tours

Ø-All Inclusive

Liste på tværs af lande og destinationer

Vis hoteller

Ø-All Inclusive er en mangfoldighed af oplevelser

Når du rejser med Primo Tours til Porto Santo er der en lang række gratis fordele, som du kan benytte dig af.

Ø-All Inklusive er ikke som traditionel All Inclusive. Det handler om andet end mad og drikke - nemlig forskellige gratis aktivitetstilbud, som du kvit og frit kan benytte dig af, under hele dit ophold.

 

Gratis golf på Porto Santo

Porto Santo har en fantastisk 18 hullers golfbane, plus en 9 hullers par 3 bane, som begge er designet af golflegenden Seve Balesteros. Banen er særdeles udfordrende og man skal passe på ikke at blive distraheret af de flotte udsigtspunkter.

Flere huller spilles langs Atlanterhavets kyst. Her kan du opleve den unikke kombination af havet på den ene side og de stejle skrænter på den anden. Fairways er en god blanding af brede motorveje, men også smalle veje. Banen er en meget underholdende golfoplevelse, og vejr- og vindforholdende stiller store krav.

Det er gratis at spille på banen, hvis man bor på hotel Vila Baleira. Starttider bestilles enten hjemmefra eller på stedet. Transport foregår fra hotel Vila Baleira til/fra banen og er inklusiv i prisen, hvis man bor på Vila Baleira hotel. Bussen kører på faste tidpunkter – tider oplyses på rejsemålet.

 

Gratis Tennis

Når du rejser med Primo Tours til Porto Santo er det gratis at spille tennis på Vila Baleira tennisanlæg – (ialt 6 tennisbaner og 2 paddle baner) – tider bestilles enten hjemmefra eller på stedet. Transport foregår fra hotel Vila Baleira til/fra tennisanlægget og er inklusiv i prisen hvis man bor på Vila Baleira hotel. Bussen kører på faste tidpunkter – tider oplyses på rejsemålet.

Vi anbefaler, at man medbringer eget udstyr og bolde.

 

Gratis leje af cykler

Det er også gratis at leje cykler, når du rejser med Primo Tours til Porto Santo. Hotellet råder over  Mountain bikes og almindelige cykler, som bestilles på stedet. Gratis cykelhjelme udleveres sammen med cykel. Der findes ikke børnesæder til cykler. Der findes cykler med klik pedaler og almindelige uden klik – vore rejseledere udleverer gerne cykelrute forslag.

 

Gratis Vandreture – med dansk rejseleder

Der er planlagt forskellige gratis vandreture i løbet af jeres ophold på Porto Santo. Vandreturene er med danske rejseleder, som følger med og vejleder omkring ruter. Nærmere program udleveres på rejsemålet.

Medring vandrestøvler og tøj til alle vejrforhold.

 

Gratis adgang til Baleira Thalassa & Spa

Når du rejser med Primo Tours til Porto Santo er det gratis at bruge forskellige faciliteter på Baleira Thalassa & Spa Center – beliggende på Hotel Villa Baleira.

Du får gratis adgang til sauna, tyrkisk bad, opvarmet afslapningspool og animeret pool.

Udover ren afslapning, får man mest ud af Spa centeret, ved at benytte de forskellige elementer i en bestemt rækkefølge, afhængig hvad man ønsker at få ud af behandlingerne. Kontakt personalet i SPA centeret for yderligere information.

Porto Santo især kendt for unikke og helbredende Thalasso behandlinger. Der findes en bred vifte af behandlinger på Baleira Thalassa & Spa centeret. Øen Porto Santo og havet, der omgiver det, er ifølge undersøgelser, som er foretaget og gennemprøvet af forskere, meget rig på jod, calcium og magnesium. De terapeutiske behandlinger forebygger og helbreder sundhedsmæssige problemer forårsaget af f.eks. stress.

Behandlingerne benyttes også som afslapning og ren velvære.

Læs mere

Ø-All Inclusive betyder:

  • Gratis golf
  • Gratis tennis
  • Gratis cykeleje
  • Gratis Thalassa og spa
  • Gratis vandreture med dansk rejseleder