VINTERREJSER I DE MØRKE VINTERMÅNEDER

En rigtig go’ ferie under sydlige himmelstrøg kan give dig et tiltrængt energi-boost i den kolde vintertid. 

 

Vis hoteller

Vinterens træthed  kan med fordel kureres med en solskins-indsprøjtning. Flyv direkte fra Billund Lufthavn til vores to populære vinterdestinationer.

 

Tenerife

Tenerife er en del af de kanariske øer, som ligger i Atlanterhavet nordvest for Afrikas kyst. Øen byder på et solrigt klima året rundt og er kendt for masser af solskinstimer og feriestemning. Tenerife byder på mange udflugtsmuligheder og store naturoplevelser. Teide Nationalpark med vulkanen Teide er ubetinget Tenerifes største turistattraktion.

Porto Santo

Porto Santo er beliggende nord for de kanariske øer ud for Marokkos kyst og ca. 42 km. nordøst for Madeira. Unikke Porto Santo indbyder til en kombination af afslapning og aktiv ferie. Øen imponerer med sin 9 km. lange, gyldne sandstrand, det milde klima og sine mange naturfænomener. Golfbanen, designet af golflegenden Seve Ballesteros, er øens vartegn, og udfordrer golfspillere på alle niveauer. Når du bor på Hotel Vila Baleira på Porto Santo får du gratis golf, gratis tennis, gratis guidede vandreture og gratis adgang til Thalasso & Spa Center – det kalder vi Ø-All Inclusive.

Få overblikket over vores vinterrejser

Nedenfor får du et overblik over alle de hoteller, hvor du kan tanke energi i den mørke vintertid. Klik på "Se hotellet", for at læse mere om hotellet og de faciliteter hotellet og området tilbyder.

Vi flyver direkte til Porto Santo og Tenerife fra Billund Lufthavn

Læs mere

VINTER-NYHED 2018/19

Vi glæder os til at byde velkommen til direkte flyvninger fra Billund til Tenerife

Tenerife er en del af de kanariske øer, som ligger i Atlanterhavet nordvest for Afrikas kyst. Øen byder på et solrigt klima året rundt og er kendt for masser af solskinstimer og feriestemning.

 Primo Tours ønsker dig en Rigtig go’ ferie!

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.