VINTERREJSER I DE MØRKE VINTERMÅNEDER

En rigtig go’ ferie under sydlige himmelstrøg

Et tiltrængt energi-boost i den kolde vintertid

Vinterens træthed kan med fordel kureres med en solskins-indsprøjtning

- Flyv direkte fra Billund Lufthavn til vores to populære vinterdestinationer Porto Santo og Gran Canaria.
Flyv direkte fra Aarhus Lufthavn til vores oplevelsesrige vinterdestination Tenerife.

Porto Santo

Porto Santo er beliggende nord for de kanariske øer ud for Marokkos kyst og ca. 42 km. nordøst for Madeira. Unikke Porto Santo indbyder til en kombination af afslapning og aktiv ferie. Øen imponerer med sin 9 km. lange, gyldne sandstrand, det milde klima og sine mange naturfænomener. Golfbanen, designet af golflegenden Seve Ballesteros, er øens vartegn, og udfordrer golfspillere på alle niveauer. Når du bor på Hotel Vila Baleira på Porto Santo får du gratis golf, gratis tennis, gratis guidede vandreture og gratis adgang til Thalasso & Spa Center – det kalder vi Ø-All Inclusive.

Gran Canaria

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at ankomme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”. Gran Canaria byder på et utal af gode ferieoplevelser med flotte sandstrande, smuk og varieret natur samt charmerende landsbyer med historiske mindesmærker, der vækker minder fra en for længst svunden tid. Alt dette er kombineret med moderne feriebyer, som byder på et hav af spisesteder og forlystelser for gæster i alle aldre.

Tenerife

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning. Tager du til Tenerife for at ligge på stranden, bliver du med garanti ikke skuffet. Specielt på den sydlige del af øen kan du vælge mellem et væld af både smukke naturlige strande samt kunstigt anlagte ved de populære feriebyer. 

Få overblikket over vores vinterrejser

Nedenfor får du et overblik over alle de hoteller, hvor du kan tanke energi i den mørke vintertid. Klik på "Se hotellet", for at læse mere om hotellet og de faciliteter hotellet og området tilbyder.

Læs mere

VINTERPROGRAM 2020/21

Direkte fra Billund Lufthavn:
(Gratis parkering i lufthavnen ved bestilling senest 60 dage før afrejse)
Porto Santo
Gran Canaria

Direkte fra Aarhus Lufthavn:
Tenerife

Skulle Udenrigsministeriet fraråde din rejse, refunderer vi pengene indenfor 7 dage.

Primo Tours ønsker dig en Rigtig go’ ferie!

Vind rejsegavekort
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.
Vind et rejsegavekort på kr. 5.000,-

Vinderen trækkes én gang årligt