De billigste rejser i skoleferien - se vores bedste tilbud HER

TANK ENERGI I DE MØRKE VINTERMÅNEDER

En Rigtig go’ ferie under sydlige himmelstrøg

Et tiltrængt energi-boost i den kolde vintertid

Vinterens træthed kan med fordel kureres med en solskins-indsprøjtning

Flyv direkte fra Billund Lufthavn til vores to populære vinterdestinationer Porto Santo (oktober-april) og Gran Canaria (januar-april).

Porto Santo 

Porto Santo er beliggende nord for de kanariske øer ud for Marokkos kyst og ca. 42 km. nordøst for Madeira. Unikke Porto Santo indbyder til en kombination af afslapning og aktiv ferie. Øen imponerer med sin 9 km. lange, gyldne sandstrand, det milde klima og sine mange naturfænomener. Golfbanen, designet af golflegenden Seve Ballesteros, er øens vartegn, og udfordrer golfspillere på alle niveauer. Når du bor på Hotel Vila Baleira på Porto Santo får du gratis golf, gratis tennis, gratis guidede vandreture og gratis adgang til Thalasso & Spa Center – det kalder vi Ø-All Inclusive.

Gran Canaria 

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at ankomme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”. Gran Canaria byder på et utal af gode ferieoplevelser med flotte sandstrande, smuk og varieret natur samt charmerende landsbyer med historiske mindesmærker, der vækker minder fra en for længst svunden tid. Alt dette er kombineret med moderne feriebyer, som byder på et hav af spisesteder og forlystelser for gæster i alle aldre.

Få overblikket over vores vinterrejser

Nedenfor får du et overblik over alle de hoteller, hvor du kan tanke energi i den mørke vintertid. Klik på "Se hotellet", for at læse mere om hotellet og de faciliteter hotellet og området tilbyder.

Læs mere

FORDELE VED AT BESTILLE TIDLIGT

  • Gratis parkering i Billund Lufthavn (værdi kr. 335,-)

Gratis parkering forudsætter bestilling mindst 60 dage før afrejse - læs mere.

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -