TANK ENERGI I DE MØRKE VINTERMÅNEDER

En rigtig go’ ferie under sydlige himmelstrøg kan give dig et tiltrængt energi-boost i den kolde vintertid. 

Vis hoteller

Vinterens træthed  kan med fordel kureres med en solskins-indsprøjtning. Vi tilbyder 4 populære vinterdestinationer, der hver især har noget unikt at byde på.

Fuerteventura og Tenerife

Fuerteventura og Tenerife er en del af de kanariske øer, som ligger i Atlanterhavet nordvest for Afrikas kyst. Øerne byder på et solrigt klima året rundt, og begge øer er kendt for enestående sandstrande og masser af solskinstimer. Teide Nationalpark med vulkanen Teide er ubetinget Tenerifes største turistattraktion, mens Fuerteventuras vidstrakte ørkenområder med sandklitter så langt øjet rækker, tiltrækker turister med hang hvidt sand og krystalklart vand.

Porto Santo og Madeira

Porto Santo og Madeira er beliggende nord for de kanariske øer ud for Marokkos kyst. Trods øernes tætte naboskab er de hinandens diametrale modsætning. Madeira er kendt som blomsterøen med frodige bjergskråninger, imponerende klippekyster, indbydende havbade og den spændende storby Funchal, hvor det lokale marked og den gamle bydel emmer af liv og stemning.

Unikke Porto Santo indbyder til en kombination af afslapning og aktiv ferie. Øen imponerer med sin 9 km. lange, gyldne sandstrand og sine mange naturfænomener. Golfbanen, designet af golflegenden Seve Ballesteros, er øens vartegn, og udfordrer golfspillere på alle niveauer. Når du bor på Hotel Vila Baleira på Porto Santo får du gratis golf, gratis tennis, gratis guidede vandreture og gratis adgang til Thalasso & Spa Center – det kalder vi Ø-All Inclusive.

 

Få overblikket over vores vinterrejser

Nedenfor får du et overblik over alle de hoteller, hvor du kan tanke energi i den mørke vintertid. Klik på "Se hotellet", for at læse mere om hotellet og de faciliteter hotellet og området tilbyder.

Vi flyver til Porto Santo og Fuerteventura fra Billund Lufthavn, mens Tenerife og Madeira er med afgang fra Århus Lufthavn.

Læs mere

VINTER-NYHED 2017/18

Vi glæder os til at byde velkommen til Fuerteventura, der forkæler dig med over 3.000 årlige solskinstimer.

Fuerteventura ligger i Atlanterhavet og er den næststørste af de Kanariske Øer. Som på alle vores øvrige rejsemål, bliver du selvfølgelig også modtaget af vores danske rejseledere på Fuerteventura.

 

Primo Tours ønsker dig en Rigtig go’ ferie!