Bo med mange fordele på vores

VisitSun hoteller

 

 

 

...Når du vælger et VisitSun® hotel

VisitSun® hoteller er vores mest efterspurgte hoteller, hvor der er plads til alle, hvad enten du rejser selv, som par eller med hele familien. På VisitSun® hoteller får du god beliggenhed, fine faciliteter, direkte transfer og en lang række andre feriefordele.

VisitSun® er målrettet til par og børnefamilier, som ønsker en god standard og hoteller med de højeste bedømmelser, når det gælder tilfredshed blandt hidtidige Primo Tours gæster.

  

På VisitSun® hoteller har man altid følgende faciliteter til rådighed:

 

DIREKTE TRANSFER TIL/FRA LUFTHAVNEN
(forudsætter tilkøbt transfer)
Når du vælger et VISIT*SUN hotel og tilkøber transfer, kører bussen direkte fra lufthavnen til dit hotel – fri for lange omveje og aflæsning af andre gæster. Vores danske rejseledere er naturligvis med i bussen og giver dig praktisk information, så du kan slappe af og nyde ferien straks efter ankomsten til hotellet.

BOOK SPECIFIKT VÆRELSE
Når du bestiller din ferie på et VISIT*SUN hotel, har du mod tillæg mulighed for selv at bestemme, hvilket værelsesnummer, du ønsker at bo i. En stor fordel, hvis I er mange der rejser sammen og gerne vil bo dør om dør, eller hvis I har et særligt ønske om at bo højt oppe eller tæt på hotellets faciliteter.


AKTIVITETSPROGRAM PÅ HOTELLET
På VISIT*SUN hotellerne vil der være aktiviteter mindst 2-3 gange om ugen. Aktiviteterne kan variere lige fra musik og dans til quiz og bingo. Det aktuelle aktivitetsprogram vil fremgå af dit velkomstmateriale. Vores danske rejseledere tilbyder derudover naturligvis et varieret udflugtsprogram.


MULIGHED FOR ALLE MÅLTIDER PÅ HOTELLET
Vores VISIT*SUN hoteller tilbyder mange forskellige pensionsformer, hvad enten du ønsker at nyde alle eller enkelte måltider på hotellet. Fælles for dem alle er, at du har muligheden for at tilkøbe alle måltider enten hjemmefra eller på hotellet, hvis det skal være nemt og bekvemt.

GRATIS POOLHÅNDKLÆDESERVICE
Vores VISIT*SUN hoteller tilbyder gratis udlån af poolhåndklæder. Du slipper derved for at fylde kufferten op med håndklæder hjemmefra. På enkelte hoteller betales et depositum for poolhåndklæderne - læs mere i den enkelte hotelbeskrivelse.


DANSK REJSELEDER
På alle vores VISIT*SUN hoteller får du dagligt besøg af vores danske rejseledere. De giver gode råd om udflugter og aktivitetsmuligheder og står altid klar til en hyggelig feriesnak. Din tryghed er vigtig for os, så derfor er der døgnet rundt mulighed for at ringe til vores danske service- eller nødtelefon.

GRATIS WIFI
Alle VISIT*SUN hoteller tilbyder gratis wifi på enten hele hotellet eller på udvalgte områder af hotellet. Læs mere i den enkelte hotelbeskrivelse. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i udlandet kan være af varierende dækning, og udfald kan forekomme.TAKE-AWAY LUNCH
Når du bor på et VISIT*SUN hotel med helpension eller All Inclusive har du mulighed for at forudbestille take-away lunch. Så kan du nyde din frokost på stranden eller på udflugten frem for at skulle være retur på hotellet ved frokosttid.

MORGENMAD PÅ VÆRELSET
På et VISIT*SUN hotel kan du via vores APP bestille morgenmad på værelset op til to gange pr. ophold. En fantastisk mulighed for at nyde en fredelig morgenstund på balkonen.


VISIT*SUN BIBLIOTEK
På alle vores VISIT*SUN hoteller finder du et minibibliotek med gratis læsestof. Bøgerne er hovedsageligt til voksne og står til fri afbenyttelse under hele ferien.