Dubai

Pulserende storby og børnevenlige sandstrande

 

Info om Dubai og De Forenede Arabiske Emirater

Vi er stolte over at præsentere Dubai og De Forenede Arabiske Emirater som et nyt og spændende rejsemål, som kan opleves direkte fra Billund Lufthavn med danske rejseledere fra januar 2024.

Vi har fundet et varieret udvalg, så du kan finde præcis den ferie, du drømmer om. Vælg imellem den moderne storby Dubai eller gyldne sandstrande og store familievenlige hoteller i Ras al Khaimah eller Fujairah.

Med kun 6 timers flyvetur er du sikret en solrig og varm vinterrejse med masser af afslapning, kendte seværdigheder og spændende oplevelser for alle aldersgrupper.

Læs mere

Dubai

Oplevelser i Dubai og De Forenede Arabiske Emirater

Nedenstående er inspiration til oplevelser i Dubai og De Forenede Arabiske Emirater. Udflugtsprogrammet, indhold og priser bliver først fastsat når vi nærmer os sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Ingen udflugter blev fundet