Corralejo - Fuerteventura

Oasis Papagayo m/All Inclusive

All inclusive hotelFamilievenlig hotelGratis internet på hotel

Sports- og familiehotel med et hav af faciliteter.

Oasis Papagayo er Primo Tours mest populære hotel på Fuerteventura på grund af de mange aktivitetsmuligheder for gæster i alle aldre. Hotellet er særdeles velfungerende med en dejlig, rolig beliggenhed og alligevel tæt på både strand og by. Oasis Papagayo fungerer nærmest som en lille landsby med masser af plads at boltre sig på.

Corralejo - Fuerteventura

Bahia de Lobos m/All Inclusive

Familievenlig hotelGratis internet på hotel

Lækkert hotel med central beliggenhed

Bahia de Lobos er et lækkert hotel med central beliggenhed midt i den skønne ferieby Corralejo. Stedet er velholdt, attraktivt og tilbyder to flotte solterrasser med indbydende swimmingpools, hvoraf det ene område er forbeholdt som ”stille-område”. Hotellets velfungerende restaurant ligger central placeret ved den ene solterrasse, og her kan man sidde både indenfor eller udenfor og nyde de dejlige omgivelser.

Corralejo - Fuerteventura

Aloe Club Resort m/All Inclusive

All inclusive hotelFamilievenlig hotelGratis internet på hotel

Atmosfærefyldt lejlighedshotel med fin beliggenhed.

Særdeles velfungerende og populært lejlighedshotel med en fin placering i nærheden af byens forlystelser og den populære sandstrand ”Las Dunas”. Aloe Club Resort er indrettet med to atmosfærefyldte solterrasser med indbydende pools. Lejlighederne ligger bekvemt rundt om de skønne solterrasser og imponerende swimmingpools.