Fuerteventura
Enestående natur med hvide sandstrande, turkisblåt hav, grønne oaser og betagende solnedgange.

FAKTA

 • Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske Øer
 • 1660 km2
 • 44.000 indbyggere
 • Hovedstaden er Puerto del Rosario
 • 3000 årlige solskinstimer
 • 152 strande
Fuerteventura
Enestående natur med hvide sandstrande, turkisblåt hav, grønne oaser og betagende solnedgange.

FAKTA

 • Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske Øer
 • 1660 km2
 • 44.000 indbyggere
 • Hovedstaden er Puerto del Rosario
 • 3000 årlige solskinstimer
 • 152 strande

SPANIEN - FUERTEVENTURA

REJSELEDER BLOG FRA FUERTEVENTURA

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Fuerteventura

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Emma R
21 år, fra Horsens
Marie
20 år, fra Hadsten
Sara
20 år, fra Århus

Højt humør efter herrelandsholdets første sejr i EM!

Skrevet af Sara 2018-01-14

På vores hotel Oasis Papagayo, inviterede vi alle vores gæster til kamp! Det var en kæmpe succes! Mange gæster fra alle vores hoteller mødte op, for at støtte landsholdet. En helt igennem vellykket aften og selvfølgelig med en storsejr, 32-25 over Ungran!

Mange hilsner 

Emma, Marie og Sara 

Velkommen til skønne Fuerteventura

Skrevet af Sara 2017-12-29

Så er vi, rejseledere, kommet i gang med sæsonen her på den skønne nye vinterdestination, Fuerteventura. Vi har allerede været rundt og se meget af øen, og hold da op, hvor er her smukt! Naturen er helt unik. Et af de steder vi har set er byen Ahoy, som ligger på vestkysten, byen er lille og meget autentisk. Der er en smuk vulkansk sort strand. Hvis man vil ud og gå et lille kvarters tid, kan man komme ud til nogle dybe vulkangrotter tæt på byen. En af de andre ting vi også har oplevet var, at håndfodre jordegeren. Det er den eneste af de kanariske øer, som har jordegern. De kom her med den spanske hær, fra en spansk koloni i Afrika, da de havde dem kæledyr. De satte dem fri på Fuerteventura, da de ikke havde nogen fjender på øen. Det har i dag udviklet sig til, at der er,over 2 millioner jordegern på øen, hvis man tager lidt nødder med, kan man håndfodre dem, ved flere vulkankratre.

Vi glæder os utrolig meget til at vise jer disse steder, og selvfølgelig resten af skønne Fuerteventura.

Selvom Fuerteventura er helt vildt skøn, kan vi godt savne et stykke af Danmark, så hvis nogen skulle have plads til en lille lakrids eller en skive rugbrød, bliver det taget imod med kyshånd.

 

Mange varme hilsener

Emma, Marie & Sara

Vulkansk vandring

Skrevet af Sara 2018-01-13

Vulkaner har der været mange af, på Fuerteventura. Det er den ældste af de kanariske øer og i dag er der stadig mange vulkankratre. Særligt på den nordlige del af øen, hvor vi befinder os, er der en del. Når man tilbringer sin ferie, her på Fuerteventura, bør man tage ud, at gå lange ture. Hvor iblandt en vulkansk vandring kunne være en af disse. Vi, rejseledere tager selv med på turen, hver fredag. Det er en fantastisk måde at starte ferien på, og så er der selvfølgelig mulighed for selv at gå ruten, et par dage efter. Det er en smuk tur som bringer os ind i blandt flere vulkaner og med gode historier om Fuerteventura på turen.

Kanarisk bådtur og vulkansk-ø oplevelse

Skrevet af Sara 2018-01-09

Her på Fuerteventura, er vi så heldige at have en tilhørende lille ø. Øen hedder Isla de Lobos, og det er en lille vulkansk-ø. Der er selvfølgelig mulighed for at tage med ud og opleve denne ø, og sejle en smuk tur i atlanterhavet. Båden vi sejler turen i, er en katamarn, her er rigelig plads, til både at sidde i solen, skyggen og nedenunder. Vi starter med at sejle ud til øen, og har vores første stop i en lille lagune, hvor der er meget læ, her er der mulighed for at se mange fisk, både fra båden, eller hvis man hopper en tur i det dejlige klare vand.

 

Herefter, sætter besætningen frem til en skøn frokost. Det sidste stop på turen er selvfølgelig denne smukke Isla de Lobos, her bliver vi sejlet ind, i en mindre båd. Der er her tid på egen hånd, til at udforske den spændende vulkanske natur eller afslapning ved stranden. Øen er fredet, så der er ingen der bor på øen, men der ligger en lille restaurant, hvor der kan købes en kold forfriskning eller en is. 

Turen er god til alle, der er mulighed for god afslapning på båden, snorkling og badning for de eventyrlystne og til de aktive, er der rig mulighed for en lille vandretur på vulkan-øen. 

Oasis Park

Skrevet af Sara 2018-01-05

En af de oplevelser, som virkelig er et besøg værd, er Oasis Park. Oasis Park er en smuk og hyggelig dyrepark, syd på øen. I parken er der mulighed for at se mange smukke dyr fra flere steder i verden. Der er fyldt med kaktusser, blomster og planter. Parken tilbyder flere lives shows hver dag, såsom søløve og fugle shows. Der er også mulighed for at komme helt tæt på flere af dyrene. Her i blandt en meget gennemført kamelridning og mulighed for at komme ind i lemurburet og få en lemur på hovedet. Frokost i parken, er i hyggelige restauranter, både kanarisk og internationale retter.

Det er let at komme til hertil, der kører nemlig en gratis bus fra Corralejo og tilbage igen, så I kan komme sikkert frem og tilbage.

Oasis Park, er et af de steder vi kraftigt anbefaler at I skal besøge under jeres ferie, her på Fuerteventura.

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA FUERTEVENTURA

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA FUERTEVENTURA

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Lejlighed og senge

Spørgsmål:

Vi ankommer til Oasis Papagayo den 18. Januar. Ved bestillingen af rejsen blev det aftalt, at Primo Tour ville skrive til hotellet og rejseleder angående pålægning af ekstra madras eller topmadres. Min mand er opereret tre gange i ryg og kan ikke klare hårde senge (har set i omtalen fra andre gæster, at det er tilfældet) Jeg vil gerne sikre mig, at ovenstående bliver gjort. Vil I hjælpe med det. Min mand er gangbesværet, så,det blev også aftalt, at vi skulle bo ved jorden. Jeg kan se at bebyggelsen er i et forholdsvis stort område. Kunne I også hjælpe med at vi kommer til at bo, så hensigtmæssig som muligt i forhold til restaurante pool osv. På forhånd tak. Mvh Kirsten


Svar:

Kære Kirsten  Vi vil meget gerne hjælpe jer med dette, for at i for en helt optimal ferie her i varmen. Vi snakker med hotellet og kontakter jer inden afrejse.  Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer  Mvh Sara

Opringning med link til mail.

Spørgsmål:

Hej. Jeg har fået en mail fra jer, med et link til e-mail, men det fungerer ikke. Vi har ikke rigtig nogen spørgsmål, vi glæder os bare, og håber på at der er lidt varmere end her. MVH. Ann-Marie Hansen. Ps. jeg kan ikke få tidligere stillede spørgsmål frem, hvordan gør jeg


Svar:

Hej Ann-Marie Hansen. Der er dejligt lunt hernede, så i kan godt glæde jer. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer. Der er ikke nogen tidligere stillede spørgsmål, derfor kan de ikke ses. Varme hilsner  Sara 

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.