Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis
Porto Santo
Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Ø-All Inclusive

  • GRATIS golf
  • GRATIS guidede vandreture
  • GRATIS lån af cykler
  • GRATIS adgang til Thalasso & Spa Center
  • GRATIS tennis

Golf

Anlægget Porto Santo Golfe består af en 18-hullers par-72 bane designet af den berømte spanske golfspiller Seve Ballesteros, en 9-hullers par-3-bane, en driving range, chipping green og putting green. 18-hullers-banen har tre teesteder(hvid, gul, rød), som gør banen henholdsvis 6434m, 5984m, og 5357m lang.

Handicaprestriktion er 36,0 for både mænd og kvinder. Der er ingen handicaprestriktioner for at spille på par 3 banen.

 

Der er blot 2,4 km. fra Hotel Vila Baleira til golfbanen. Hotellet tilbyder bustransport til/fra banen på bestemte tidspunkter et par gange om dagen. Denne transport er inklusiv i prisen. Bussen kører på faste tidspunkter, som oplyses på rejsemålet, da de kan variere fra uge til uge. Hvis man vil til/fra golfbanen udenfor de oplyste transporttider, tilbyder hotel Vila Baleira en minibus, som man kan tilmelde dagen før. Dette er dog mod gebyr.

Ved ankomst til golfbanen er der mulighed for at benytte klubhusets omklædningsrum og bad.

På infotavlen vil rejselederne i løbet af dagene opdatere  tee-times og andre informationer. Der er hver dag en dansktalende rejseleder i klubhuset eller på banen.

I pro-shoppen kan man købe alt nødvendigt udstyr til runden, samt leje golfudstyr, trolleys, el-trolleys og buggys.  

Klik her for priser

Før runden kan man i klubhusets restaurant købe en lille snackpose.

Klubbens træningsfaciliteter ligger tæt på klubhuset og findes ved at følge skiltningen.  Poletter til boldmaskinen kan købes i pro-shoppen. 

Klik her for priser

Vi ser gerne at man møder på teestedet 5 min før tee-off, og at man overholder den beregnede tid for én runde, som er på 4 timer 15 minutter for en 4-bold. Undgå pauser undervejs og luk igennem med et smil :-)

Efter runden er der mulighed for at nyde lidt koldt at drikke eller et lækkert måltid på klubhusets terrasse med smuk udsigt ud over golfbanen, øen og havet. Ønsker man at undgå ventetid, kan man på hul 15 bestille maden over telefon, så den er klar, når man kommer ind. Menu og telefonnummer vil være at finde på hul 15´s teested. Måltiderne på golfbanen afregnes direkte med klubhusets restaurant.

Ønsker man at booke en ny teetime, eller flytte en aftalt tid, kan der tages kontakt til en rejseleder, som vil hjælpe med dette.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.