Gran Canaria

Den kanariske ø med masser af solskinstimer, flotte strande og afvekslende natur

Gran Canaria er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Gran Canaria er et yderst populært rejsemål i vintermånederne
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Masser af kultur og varierende natur
Luk Vindue
Billede 1 af 41

Info om Gran Canaria

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at ankomme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”.

Læs mere

Gran Canaria er godkendt!

Min vigtigste mission er, at du får en Rigtig go' ferie. Derfor gør jeg alt for at finde et bredt udvalg af hoteller, så der altid er noget, der passer præcis til dig. Gran Canaria har noget for enhver feriesmag - og du kan glæde dig! Gran Canaria er godkendt!

Venlig hilsen

Bjarke
Direktør/ejer

Godkendt af direktør/ejer Bjarke HansenGodkendt af direktør/ejer Bjarke Hansen
Gæsternes

Rejsetips om Gran Canaria

Antal bedømmelser i alt: 11
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  3   >  

Palmitos Park

Skrevet af Erik Olesen

Hej. Som glad Primo Tours kunde vil jeg gerne bidrage. Palmitos Park er som skabt ind i naturen og bjergene. Her er ørneshow og delfinshow. Et hav af dyr, fugle og op til flere picnicksteder og restauranter. Alle transportveje er skiltet og med fin belægning. En oplevelse man ikke glemmer og tager tilbage til. Kan nåes med lokale busser fra rutebilstation eksempelvis i Puerto Rico . Her kan også købes billetter til Parken. Busturen koster omkring 2 Euro hver vej. Samme muligheder fra andre stede på øen. Der er velfungerende returkørsel med busserne fra parken. Afsæt en dag til det her dejlige sted www.palmitospark.es

Gran Canararia

Skrevet af Ole Damgaard

Maspalomas Turbo club det er en dejlig hotel Samt Oasis club vi har været der mange gange dejlige steder og hyggeligt ????????

Lej en bil.

Skrevet af Jens Jørgen Sneum

Gran Canaria er en fantastik ø med masser af oplevelsesmuligheder. Lej derfor en bil hjemmefra, så den står klar i lufthavnen. Det er meget billigt (fra ca. 500 kr pr uge, alt efter størrelse) og giver en dejlig frihed til at komme rundt på øen. Og så sparer man jo transferomkostningerne. Kør op i bjergene og oplev Pico de las Nieves, som er det højeste punkt på øen, hvorfra der er en fabelagtig udsigt. Besøg Barranco de Guayadeque og få et indblik i, hvordan man i sin tid boede i grotterne. Spis en dejlig frokost i Puerto Mogan eller se sanddynerne i Maspalomas, hvor der en fantastisk badestrand. Man skal også unde sig et besøg i Arucas, hvor man kan se den sorte katedral og besøge romfabrikken, som byder på rundvisning og smagsprøver.

Gran Canaria

Skrevet af Erik Toft Christensen

Hej Bjarke. Fint med Gran Canaria???? Vi var der i starten af februar. Dejlig temperatur. Vi boede i Poerto Rico på hotel Monteparaiso/Riversun. Fantastisk buffet. Lidt langt til strand og by - mange trapper. Men taxa 1 euro. Så ingen problemer i det. Godt rejsemål Mvh. Erik Toft

Skriv dine rejsetips

Skriv i vores online gæstebog

Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser i vores online gæstebog herunder.
Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne,
og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.

Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.