August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Gran Canaria

Den kanariske ø med masser af solskinstimer, flotte strande og afvekslende natur

Gran Canaria er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Gran Canaria er et yderst populært rejsemål i vintermånederne
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Masser af kultur og varierende natur

Info om Gran Canaria

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at ankomme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”.

Læs mere

Gran Canaria er godkendt!

Min vigtigste mission er, at du får en Rigtig go' ferie. Derfor gør jeg alt for at finde et bredt udvalg af hoteller, så der altid er noget, der passer præcis til dig. Gran Canaria har noget for enhver feriesmag - og du kan glæde dig! Gran Canaria er godkendt!

Venlig hilsen

Bjarke
Direktør/ejer

Godkendt af direktør/ejer Bjarke HansenGodkendt af direktør/ejer Bjarke Hansen
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Gæsternes

Rejsetips om Gran Canaria

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  

Morgan Princess

Skrevet af Brian Bruun

Dejligt hotel, fantastisk personale, god mad , dog ikke alt for alsidig :) der skrives opvarmet pool , den var godt nok kold alligevel :) ( uge 14 ) Billig m Taxi til Porte Rico , ca. 11 Euro Bus som kørte til Morgan flere gange daglig

Gran canaria uge 14-2022

Skrevet af Poul

Morgan Princess. Lidt slidt hotel men godt, god poolområde, dog var den opvarmede pool lidt kold. Altid rent på hotellet og venligt personale. Guiden Freja er meget dygtig, god fortæller, sjov og har humor. God tapas aften og dagstur til højeste punkt var super godt. Aften underholdning var fantastisk. All. Incl. Var også godt og lækkert. God udsigt fra spisesalen kunne se solnedgangen om aftenen, så smukt. Taxi pris ok, bus billigere, busstop tæt ved hotellet.

Godt hotel

Skrevet af Ann

Vi havde en dejlig uge i marts 2022. Hotellet har en fantastisk udsigt uanset om man er ved poolen, i baren, spiser mad eller er på sit værelse. Servicen er i top, maden er god og de er meget omhyggelig med rengøring alle steder. Meget venligt personale.

Taurito /Puerto De Morgan

Skrevet af Trine Larsen

Lige kommet hjem fra en super skøn ferie på Gran Canaria. En rejse der var en pludselig indskydelse og valget blev Gran Canaria - da det passede med at det skulle være en søndag. Tidligere været der - dog ikke i Taurito og ikke med de bedste erindringer. Dette ændrede Taurito og Puerto De Morgan for os. En meget anderledes oplevelse af Gran Canaria. Vi boede på Morgan Princess - et skønt hotel med en pragtfuld beliggenhed. Havde den smukkeste udsigt fra vores altan. Rigtig god All Inclusive - varieret mad og et meget bredt udvalg - masser af frisk frugt - og super strandbar hvor vi kunne spise vores frokost. Eneste minus var at man skulle spise indenfor nederst på hotellet - ville have været skønt med et udendørs areal til maden - samt wifi på værelset. Og så den skønne Puerto De Morgan som bestemt er værd at besøge - meget smuk og charmerende og det bedste mad. Ikke sidste gang vores vinterrejse går dertil.

Skriv dine rejsetips

Skriv i vores online gæstebog

Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser i vores online gæstebog herunder.
Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne,
og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.

Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.