Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Gran Canaria

Den kanariske ø med masser af solskinstimer, flotte strande og afvekslende natur

Gran Canaria er et populært vinterrejsemål med noget for hele familien.
  • Gran Canaria er et yderst populært rejsemål i vintermånederne
  • Gode muligheder for shopping langs strandpromenaden
  • Masser af kultur og varierende natur
Luk Vindue
Billede 1 af 39

Info om Gran Canaria

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at ankomme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”.

Læs mere

TRYGHEDSPAKKE

Du kan kvit og frit ombooke eller annullere din rejse til Gran Canaria helt frem til d. 31. august 2020. Frarådes rejser til Gran Canaria på dit rejsetidspunkt, garanterer vi fuld refusion indenfor 14 dage.

Din pris kr. 0,-


Rigtig go' ferie!

Venlig hilsen

Bjarke
Direktør/ejer

Gæsternes

Rejsetips om Gran Canaria

Antal bedømmelser i alt: 8
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  2   >  

Gran Canaria

Skrevet af Erik Toft Christensen

Hej Bjarke. Fint med Gran Canaria???? Vi var der i starten af februar. Dejlig temperatur. Vi boede i Poerto Rico på hotel Monteparaiso/Riversun. Fantastisk buffet. Lidt langt til strand og by - mange trapper. Men taxa 1 euro. Så ingen problemer i det. Godt rejsemål Mvh. Erik Toft

Udflugter man ikke skal gå glip af på gran canaria

Skrevet af mette jørgensen

Det første er et must især hvis man har børn med. Så skal i tage en tur til Palmitos Park. Det er en dyrepark gemt ind i mellem bjerne. Der sker noget hele. tiden i parken. F..eks kan man hver dag se deres imponerende ørneshow, delfin show hvor man kan komme helt tæt på delfinerne. Og til sidste det super sjove papegøje show. Men gider man ikke det kan man bare selv gå rundt og se på dyrene og den imponerende natur. Og det er super let at komme til og fra. Man tager bare bussen fra puerto rico eller playa del ingless . De kører lige til døren. Et andet også hvis der er børn er at tage bussen ud til sioux city . Det er en cowboy by med shows og ægte cowboys som går rundt i byen. I puerto RIco er der også langs strand promenaden masser af steder hvor man til næsten ingen penge kan få fish spa. VIrkelig lækkert og afslappende. Også i puerto rico kan man gøre et godt køb i en af de 2 store shoppingcentre. Men man skal se sig for og bruge sin sunde fornuft. Mange er blevet snydt specielt ved køb af elektronik. Men bortset fra det er det super godt. Samme sted vrimler det også med restauranter og supermarkeder. Tag for himlens skyld også på en af de ø rundture firmaerne tilbyder. Eller lej selv en bil. Øen er så forskellige som nat og dag afhængigt af hvor på øen du er. Delfin safarierne kan være en rigtig god oplevelse. Første gang vi var med så vi ingen , men anden gang var der masser af dyr. Bla. 2 slags delfiner, hammerhajer og flyvefisk.

Sol og varme i vinterhalvåret

Skrevet af Yvonne Christensen

Tag til Gran Canaria, når alt er gråt og trist herhjemme! Det går man ikke forkert af! Og det er meget billigt at telefonere hjem og køre i taxi! Der var meget handicapvenligt i Playa des Ingles! Uanset hvor vi mødte trapper, var der en sliske ved siden af til rollatorer og kørestole!

Varm og venlig

Skrevet af Tina Lund Theilgaard

Savner du varmen i de kolde vintermåneder er Gran Canaria bestemt et godt bud. Dejlige strande, gode busforbindelser, venlige mennesker og et skønt klima. Er du til shopping findes der også gode butikker. Er du til naturoplevelser er der også mange forskellige alternativer.

Skriv dine rejsetips

Skriv i vores online gæstebog

Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser i vores online gæstebog herunder.
Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne,
og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.

Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.

  
GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her