Indonesien

Det eksotiske rejsemål Bali er et magisk paradis

Indonesien byder på et væld af imponerende oplevelser og muligheder.
  • Verdens største øgruppe og verdens 16. største land
  • 28-32 grader året rundt
  • Hjemsted for hele otte verdensarvsteder (UNESCO)
Luk Vindue
Billede 1 af 8

Info om Bali - Indonesien

Den frodige ø byder på utrolig smukke strande, rismarker så langt øjet rækker, tropisk regnskov og ikke mindst et rigt dyreliv.

Det eksotiske rejsemål Bali i Indonesien er et magisk paradis. Her venter dig nogle helt fantastiske oplevelser med den frodige natur, de smukke risterrasser eller de mangfoldige templer. Naturen på Bali er noget som du absolut skal opleve og noget du ikke finder mange andre steder i verden. Dertil kommer yderligere lækre madoplevelser, festligt natteliv, gode shoppingmuligheder og skønne spafaciliteter. 

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Gæsternes

Rejsetips om Indonesien

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: