Zanzibar

Kæmpe naturoplevelser, kridhvide strande og spændende kultur

Naturoplevelser, vilde dyr, safari, bounty-strande, kultur og historie! Tanzania og Zanzibar har det hele!

-Kridhvide strande og krystalklart vand
-Kæmpe naturoplevelser
-Oplev et mangfoldigt dyreliv

Info om Safari & Zanzibar

Tanzania er det oplagte land at besøge i Afrika, hvis man gerne vil på Safari, have fantastiske naturoplevelser, og/eller badeferie på kridhvide, bountystrande – her er det muligt med alt i én rejse.

Læs mere

Oplev mere af verden

Du er ikke alene, når du rejser "På egen hånd".

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere på vores oversøiske rejsemål - heraf navnet "På egen hånd". Læs mere her.

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Det Østafrikanske Køkken

Det tanzanianske køkken er meget det samme, som man vil opleve i resten af Østafrika – men det varierer selvfølgelig lidt, i forhold til hvilke muligheder der er, for dyrkning af grøntsager og afgrøder. Især Zanzibar er kendt for deres brede udvalg af krydderier, og her kan I opleve HELT nye smagsverdener, når I går på opdagelse i deres kulinariske muligheder. Generelt er det lækker, varieret mad af friske råvarer der serveres. Zanzibar har igennem tiden været styret af flere forskellige nationaliteter og det afspejler sig også i deres lokale køkken. Frisk fisk, grillet eller tilberedt på anden vis kan klart anbefales.

I Tanzania spiser de generelt ikke så ofte kød, tit bliver dette serveret ved større begivenheder, og ikke på hverdagsbasis. Det er selvfølgelig oftest muligt at få noget lækkert kød at spise, men i Tanzania er kosten generelt mere vegetarisk, og krydret med en masse lækre, lokale krydderier.