Korfu
En af de smukkeste øer i Grækenland med frodig natur og lækre strande

Fakta

  • Korfus areal er 640 km²
  • Hovedstaden på Korfu er Korfu by
  • Korfu har 120.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Korfu er 906 m
Korfu
En af de smukkeste øer i Grækenland med frodig natur og lækre strande

Fakta

  • Korfus areal er 640 km²
  • Hovedstaden på Korfu er Korfu by
  • Korfu har 120.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Korfu er 906 m

Gouvia - Korfu

Ionian Park m/All Inclusive

All inclusive hotelFamilievenlig hotel

Familievenligt hotel med central beliggenhed i Gouvia

Ionian Park Hotel er et hyggeligt, familievenligt hotel med central beliggenhed i Gouvia by. Her er der plads til både sjov og afslapning for børn og voksne med hotellets fine udbud af faciliteter. Det indbydende poolområde er et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster.

Gouvia - Korfu

Louis Corcyra Beach m/All Inclusive

All inclusive hotel

Strandhotel med faciliteter for hele familien

Stort, men hyggeligt strandhotel med en dejlig central beliggenhed direkte ved stranden og Gouvia by, hvor der findes flere hyggelige restauranter, minimarkeder og souvenirbutikker. Hotellet har en stor, flot hovedbygning med udgang til restaurant og terrasse, hvor der er en betagende udsigt til bugten og hotellets grønne arealer med de mange bungalows.

Gouvia - Korfu

PalApart Gikas Apartments

Gratis internet på hotel

Hyggeligt og moderne familiedrevet lejlighedshotel

Palapart er et lille hyggeligt familiedrevet lejlighedshotel med alle faciliteter og seværdigheder i Gouvia by indenfor kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse med indbydende swimmingpool og poolbar er det naturlige mødested for gæsterne i løbet af dagen.

Gouvia - Korfu

Iliada Beach Hotel m/morgenmad

Gratis internet på hotel

Charmende familiedrevet hotel direkte ved Gouvia bugten

Iliada Beach Hotel er et charmerende familiedrevet hotel med en autentisk græsk stemning. Hotellet har en dejlig central beliggenhed direkte i Gouvia by og ligger direkte ned til stranden Pebble beach, hvor de fleste gæster nyder dagen.

Barbati - Korfu

Ionian Village m/All Inclusive

All inclusive hotelFamilievenlig hotelGratis internet på hotel

Nyrenoveret All Inclusive hotel med eget strandafsnit

Ionian Village er et fantastisk nyrenoveret All Inclusive hotel med en betagende udsigt ud over Det Ioniske Hav og Korfus frodige natur. Ionian Village er bygget ind i klippevæggen, hvorfor den med sin høje beliggenhed har en helt fantastisk udsigt over området og Det Ioniske Hav.

Barbati - Korfu

Pantokrator Hotel m/halvpension

Gratis internet på hotel

Charmerende hotel med betagende panoramaudsigt

Pantokrator hotel ligger ved foden af det imponerende bjerg Pantokrator, og har med sin fantastiske placering betagende panoramaudsigter fra de fleste steder på hotellet. Fra solterassen ser du ud over den sydlige del af Korfu, kystlinjen af Albanien, det græske fastland og det krystalklare vand i Det Ioniske Hav.

Barbati - Korfu

Golden Mare Barbati Hotel m/All Inclusive

All inclusive hotelGratis internet på hotel

Nyt strandhotel med høj standard og masser af faciliteter

Golden Mare er et nyopført strandhotel med en central placering i det rolige ferieområde Barbati. Hotellet byder på et væld af faciliteter for gæster i alle aldre, og der er generelt en rigtig høj standard.

Barbati - Korfu

Homeric Hymns m/Mini All Inclusive

Mulighed for all inclusive

Eksklusivt hotel med unik beliggenhed

Homeric Hymns ligger unikt placeret på bjergskråningen i udkanten af ferieområdet Barbati. På dette eksklusive hotel, som opføres i vinteren 2018/19, er intet overladt til tilfældighederne. Værelserne er indrettet i flot stil med moderne interiør. Hotellet har en intim og rolig atmosfære med blot 14 værelser, som alle har en unik panoramaudsigt over det Ioniske Hav. Fem af værelserne har endvidere privat pool og er et oplagt valg, hvis man ønsker lidt ekstra luksus på sin ferie.

Flyv med danskejede DAT - Danish Air Transport til Korfu. Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter udbydes kun som en del af en pakke med et tvunget tilkøb af eks. specifik sædevalg, mad på flyet og/eller bus transfer. Resten sørger du selv for. Hvis du er i tvivl, hjælper vi naturligvis gerne. Kontakt en af vores ferierådgivere på 8818 4618.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!