Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

:)

Skrevet af Dr. Psolí

Det var dejligt. Ingen problemer her! Lige lovlig lækker livsnydelse Lange gode dage på stranden. Elskede hvert et øjeblik på hotellet. Rigtig glad :)

Sivota

Skrevet af Dorit Mathisen

Er lige komment hjem fra en fantastisk ferie i sivota , boede på Diamond resort så pragtfuld et sted super mad meget venlig personale og nogle fantastiske rejse guider som var super dygtige og meget hjælpsomme har været der før kommer helt bestemt i gen

Den skønneste udsigt fra poolområdet

Skrevet af  Jette Christensen

Lige hjemkommet her i nat ( uge 38-2018) fra dette hotel med den flotteste udsigt fra poolområdet. Hotel værelserne bar præg at hotellet var af ældre dato- MEN aldrig har vi oplevet så godt rengøring og service af værelserne som her på Panorama. Personalet var også meget venlige, selvom det er sidst på sæsonen, og drinksene blev serveret i flotte glas om aftenen i lobbyområdet- og klare plastik glas om dagen ved poolområdet. Det var også hverdag muligt, at få en solseng, uden at man skulle reserver med et håndklæde, noget som er ses på mange hoteller. Bybussen kørte hver 20. min ind til Chania og hjem igen, lige nedenfor hotellet. Det eneste minus, hvis vi skal nævne noget, var at der ikke var en desideret strand (kun en smal stenstrand, hvor badesko var nødvendige) Vi kommer gerne igen til dette højt liggende hotel, med den fantastiske udsigt.

Fantastisk hotel

Skrevet af Katrine

Vi blev anbefalet hotellet af en sød medarbejder hos Primo Tours og det levede bestemt op til forventningerne. Hotellet er meget velfungerende, det er velholdt, pænt og rent over alt. Maden var så lækker og varieret, der var altid noget for både børn og voksne. Service var i top, god betjening og altid med et smil. Vores piger brugte flere timer med Sula, som var en skøn kvinde der lavede klippe/klistre aktiviteter med børnene. Stranden foran hotellet var ikke så god, pga sten i vandet, men bevæger man sig lidt til højre for hotellets strand, kommer man forbi en lille havn og på den anden side af den ligger der en skøn strand med sandbund:-) Rejser gerne med Primo Tours igen, alt fungerede lige fra vi tog afsted til vi landede i Danmark igen.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!