Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Meget gæstfrie og hjælpsomme

Skrevet af Kaj

Umiddelbart ville jeg ikke bo på et "danskerhotel", men det er uden sammenligning nok det mest gæstfrie og hjælpsomme par, jeg har mødt på et hotelnogen sinde. Ellis og Johnnys er et kapitel for sig. Alene af den grund kunne jeg sagtens finde på at gæste Achilles Paradise igen. Alt er rent og pænt, øvrigt personale utroligt flinke, som de fleste grækere jo er. Tilkøb af mini inclusive er et godt valg. Hotellet ligger godt for indkøb og strandbesøg og øvrige oplevelser efter smag. Min bedste anbefaling. Var der i maj 2018.

ferieoplevelser

Skrevet af ivan b. andersen

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på hotel Villa Platanias ( var der også for 2 år siden ). Noget vi varmet kan anbefale er, at tage med "The Littele Fun Train" - man køber billet på torvet i Platanias , og der er rigtig mange ture at vælge imellem. Vi har i år været med på 2 ture , hvor turen Hidden Treasures var den mest fantastiske , hvor vi bl.a. så et nyt kloster METAMORPHOSIS (taget i brug i 2012) som ligger helt for sig selv MEGET højt oppe , denne tur tager 3 timer , men er en fantastisk oplevelse. Alle ture med toget koster 19 euro pr. person og kan varmt anbefales

Lige kommet hjem fra Platanias på Kreta.

Skrevet af Henning Ibsen

Vi havde et dejligt ophold på Villa Platanias med All Inclusive, som har fantastisk varieret retter. Vi havde to børn med, de var da helt vilde med deres mad. Alt virkede godt, personalet var fantastiske, vi havde mistet et par børnesandaler i enten receptionen eller til infomødet, og de kunne ikke lige findes, men 2 - 3 dage efter, vi havde efterlyst dem - fik vi dem, da vi kom til aftensmaden. Vi har dog en lille ting , som vi syntes vi vil sætte en finger på, og det er brusekabinen, det kunne godt laves lidt bedre, eller i det mindste noget at tørre op med. Vi kunne godt ønske lidt hygge/danse musik fra ca. Kl.11.00- 23.00 . Guiderne var meget venlige og hjælpsomme - dejligt at de går lidt rundt og hyggesnakke ind imellem.

Lækker strand og lækker mad

Skrevet af Niels Møller

Hotellets beliggenhed er helt i særklassen til strand og udsigt. Stranden er fint rent sand uden sten, hvilket findes mange andre steder på øen. Nærliggende havn giver god læ for bølgerne der ellers godt kan blive voldsomme. Hotellet har utroligt omfattende personale, der er altid nogen som kan hjælpe eller som bare sørger for at alt er i orden dagen igennem. Forplejningen er noget af det bedste jeg har fået på buffet hotel. Kæmpe stort varieret udvalg hele ugen igennem, stort set uden gentagelser. Der er ikke så mange børn blandt hotellets gæster, så hvis man søger selskab børn imellem, så er der muligvis flere børnefamilier andre steder. Strandstole er ikke gratis for hotellets gæster, men det er dog overkommeligt.