Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Første gang på Kreta

Skrevet af Hardy Sørensen

Super fin feriested Kreta. Hotel Achilles Paradise er et skønt, forholdsvis lille lejligheds kompleks, som ligger centralt i området. Et rigtig godt valg hvis man ønsker lidt fred og ro og med et super godt værtspar i Johny og Ellis, som gør alt for at man føler sig velkommen, tak til jer for en rigtig hyggelig ferie. Sammen med andre gæster på hotellet havde vi nogle skønne aftener ved poolen.

Dejligt hotel med skøn og bekvem beliggenhed

Skrevet af Johan Hauge Johansen

Har boet på Villa Platanias i juni 2017. Vi var en familie på 10 personer, - bedsteforældre børn og børnebørn. Vi havde en fantastisk ferie, der mere end levede op til alles forventninger. Det er ikke et luksushotel, men det lever helt op til Primo Tours beskrivelse, hvilket svarer til den standard, vi sædvanligvis går efter. Beliggenheden er helt optimal, - man har alt, hvad man kan ønske sig inden for kort afstand, - stranden lige nedenfor hotellet og byen lige ovenfor. Der er meget roligt trods den korte afstand til det pulserende turistliv i byen. Atmosfæren på hotellet er også meget rolig, personalet meget venligt, rent overalt, meget rummelige værelser. Et særkende ved dette hotel forekommer også at være, at alle gæster er danske og typisk overvejende familier med 3 generationer, hvilket gør, at klientellet er meget homogent. Alt i alt gjorde dette, at vi befandt os rigtig godt på stedet, og havde en rigtig afslappende ferie. En tur til Chania med dens smukke havn, kan anbefales. Hurtigt nemt og billigt med bussen. Så skal også nævnes guidernes fantastiske service. De var oprigtigt engagerede i at yde deres bedste, - mere end vi nogensinde har oplevet hos andre rejseselskaber. Under opholdet forestod guiderne også lidt underholdning for børnene med leg og fodbold på fodboldbanen lige ved siden af hotellet. Fin modtagelse ved ankomst til og ved afrejse fra rejsemål - og sandelig også ved ankomst til Billund, hvor man stod klar med de gratis P-billetter. Det er således vort indtryk, at Primo Tours gør sig umage for at give sine gæster den allerbedste ferie-oplevelse. Vi rejser meget gerne med dette selskab igen - og også meget gerne til samme hotel.

Hyggelig by, men stranden er stenet.

Skrevet af Pia Jørgensen

Hotellet er ok, men der mangler i den grad et fællesområde hvor man kan sidde og hygge om aftenen. Der er kun spiseområdet, og lyset bliver slukket kl. 22.30 og så var der ikke nogle steder man kunne sidde samlet og fx spille kort eller hyggesnakke. Husk badesko for der er sten og klipper. Restauranten Cosmos som ligger højt oppe med udsigt over havet er virkelig et besøg værd; en oplevelse både mad, udsigt og betjening. Samariakløften er også et must, betagende smuk tur. Chania skal besøges om aftenen. Oplev stemningen i de smalle gader og gå ind i de små steder der ikke ser ud af noget særligt, men overrasker positivt.

skuffet.

Skrevet af Gitte Bertram

Har nu været på panorama 3 gange over 6 år, vil sige at servicen er blevet dårligere, personalet er ikke serlig service main det, specielt ikke i baren , Syntes det er synd at der bliver serveret mad fra forskellige lande om aftenen , vi er i Grækenland , vil gerne have græsk mad. I år var lå vi på fjeder i sengen ,fik dog topmadeesser samme dag vi gjorde dem opmærksom på problemet.Underholdningen er der ikke noget videre af , det er et hotel ude på landet. det kan de godt gøre bedre. Smuk udsigt, dejligt med havvand i poolen . Vil vælge et andet hotel næste gang-