Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Super hyggelig ferie

Skrevet af Lene Galsgaard

Så er vi hjemme igen efter endnu en super hyggelig ferie. Vi nyder den afslappede stemning, som skabes af Johnny og Ellis. Johnny og Ellis er de bedste som værtspar, de hygger spiller og fjoller med os gæster. Dart spil om eftermiddagen er hyggeligt hvor alle kan være med - der bliver lavet sjov og der snakkes. Vi elsker sååå meget vores ferier hos Johnny og Ellis - de skaber hjemlig hygge og stemning. Vores piger ( 13 og 10 år ) syntes det er hyggeligt med spil sjov og hygge samt poolsjov Kan på det varmeste anbefale Achilles Paradise

Et middelmådigt hotel

Skrevet af Kristian

Vi havde en dejlig ferie på Kreta i uge 25. Dog kan jeg ikke selv genkende de mange rosende anmeldelser af dette hotel, for jeg var ikke særligt imponeret. Værelserne, senge og inventar virkede slidt og trængte til udskiftning. Derudover var badeværelser små og nedslidte, og de var bare ikke særligt indbydende. Buffeten i restauranten var ret kedelig og ensformig og med ganske få retter. Dog skal det nævnes, at maden smagte ok, og personalet var ugen igennem smilende og imødekommende. Rengøringen var også ok, og poolen var ren. Måske havde jeg for høje forventninger ved inden rejsen at have læst andres anmeldelser på denne hjemmeside.

Verdens Bedste hotel efter min smag

Skrevet af Benjamin

Hej jeg har lige været på Villa platanias fra den 9 til den 16 juni det var det bedste jeg nogensinde har oplevet super sødt personale god rengøring på værelserne og dejlige omgivelser maden i top og drikkevare osse i top alt var så super godt så hvad venter i på bestilt med det samme super lækre værelser dejlige stor og rummelige at være i det var første og ikke sidste gang jeg kommer der ned så dejligt sted rejselederene var super søde og behjælpelige når man fik brug for hjælp så fem mega stor stjerner her fra tak for en uforglemmelig ferie nogensinde bedste hotel i verden. Mange hilsner fra Benjamin. :-)

Senge

Skrevet af Jan Christensen

Sengene er meget hårde. Service fin. Rengøring fin.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.