Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Feriefavoritten Kreta byder på flere af vores mest populære hoteller med masser af gengangere.
  • Kretas areal er 8.336 km² og har 650.000 indbyggere
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje og det højeste bjerg er 2.456 m
Luk Vindue
Billede 1 af 53

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Antal bedømmelser i alt: 206
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  52   >  

hotel

Skrevet af Robert Witt Christensen

Vi var på hotel Athina Beach i 14 dage, et rigtig godt hotel, fantastisk personale, altid hjælpsomme. ikke langt til Chania, 200 meter til stranden, utrolig mange restauranter og lokale købmænd lige om hjørnet, det var første gang vi boede der, men ikke sidste.

Mine oplevelser på Villa PLATANIAS

Skrevet af John Richart Jensen

Hotellet er helt perfekt for min kone og jeg. Lejlighederne er fine, rengøringen er i top, maden er lækker, personalet gør alt hvad de kan for at hygge om gæsterne . Beliggenheden er perfekt, man er tæt på byen uden at mærke den. Vi to tager ikke på ture mere, vi tager afsted for at slappe af, bade og sole os, og det er der rig mulighed for, både ved pølen og havet, og man er altid sikker på at få en solsengen. Guiderne har vi ikke brugt , men de er søde og imødekommende, og det er trygt for os to ældre, at vide, at man kan få fat i dem hele døgnet. Vi har nydt at gå ture i byen og området. Vi vender med garanti tilbage. Venlig hilsen John og Alice Jensen.

Lever ikke op til forventningerne

Skrevet af Pwj

Vi har svært ved at forstå at dette hotel har 4 stjerner. Hotellet virker slidt især værelserne, gulvtæppet her trænger især til udskiftning. Personale i både reception og restaurant er ikke videre serviceminded. Især restaurant der er langt mellem smil og service , man kan komme i tvivl om de gider servere de drikkevare man bestiller . Når man tilkøber all inclusiv kan man spise en gang i deres gourmet restaurant hvis man er hurtig, og det kræver at man ved at man kan det og det kun er onsdag aften, for det finder hverken hotel eller guider nødvendigt at informere om. Rigtig dårlig service man kun kan det en gang ugentlig når der er mange gæster og der kun er plads til 50. Vi kommer bestemt ikke igen til dette hotel .

Vores ferie på Achilles Paradise

Skrevet af Grethe Jensen

Vi var på Achilles Paradise i uge 35. Vi har rejst i mange år og mange gange med Primo. Denne ferie har været den bedste socialt set. Værtsparret er helt fantastiske og er danske. Vi har hygget, grint, spist lækker morgenmad, spillet bingo, haft dart turnering, grillfest med Johnny som grillmester. En ferie til i hvert fald fem stjerner. Vi er sikre på hvor vores ferie holdes næste år.

Skriv dine rejsetips

Skriv i vores online gæstebog

Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser i vores online gæstebog herunder.
Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne,
og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.

Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.

  
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.