Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Feriefavoritten Kreta byder på flere af vores mest populære hoteller med masser af gengangere.
  • Kretas areal er 8.336 km² og har 650.000 indbyggere
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje og det højeste bjerg er 2.456 m
Luk Vindue
Billede 1 af 53

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Antal bedømmelser i alt: 215
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  54   >  

Dejlig tur trods corona

Skrevet af Bente Poulsen

Dejligt hotel med all inclusive, personalet var meget påpasselige med at spritte af, når vi havde spist. Jeg ved ikke, om det var på grund af corona, men rengøring var mangelfuld, kun en gang på en uge. Guiderne var søde og altid klar til sjov.

Velvære og tryghed

Skrevet af Kirsten Annette Jensen

Efter nok 5 gange på Villa Platanias er vi stadig glade for at komme der. Super sød dame i receptionen og skønt personale overalt. Rent, vedligeholdt og fantastisk stemning altid. Og for mig følelse af TRYGHED. Guider er altid på plads og venligheden selv. Alle ture har vi prøvet og nu er min største interesse TRYGHED og komfort.

Bliver ikke meget bedre.

Skrevet af Hans Damgaard

Helt igennem et fantastisk sted. I denne Corona tid kunne man godt forvente at der ville være skruet ned for servicen. Det er absolut ikke tilfældet her. Beliggenheden er lige i øjet, brug de ekstra kroner på et værelse med havudsigt. Så har man den mest fantastiske udsigt. Restanten har et bredt udvalg, med skiftende indhold igennem ugen. Det bliver aldrig kedeligt, man glæder sig til at se hvad der nu er fundet på. Baren ligger lige ud til stranden og den lille havn. Her er udvalget af drink bredt og ikke med for meget spiritus. Ligger man på stranden er det nemt at hente drikkevare i løbet af dagen. Solvognene på stranden er gratis for hotellets gæster. Der er flere dejlige pool områder, så ingen problem at finde plads hvis man ikke er til stranden. Personalet er altid smilende og glade, hjælpsomhed har ingen grænser. Her vil vi helt sikkert komme igen, det var alle pengene vær. Tak for en fantastisk ugen.

Super værter på skønt lille hotel

Skrevet af Solveig Andersen

Det var 4 gang vi var på hotellet. Fint de andre gange, men Johnny og Ellis er det absolute bedste værtspar, vi har oplevet. De hyggede omkring os. Lavede sjov - darttunering - grillaften m.m. Samarbejdet med Restauranten over vejen RAKI, hvor vi kan bestille diverse retter til frokost - et pift, en bestilling og så bliver det båret over vejen, når det er færdigt. SUPER.. Ren afslapning i en tryg og varm atmosfære.

Skriv dine rejsetips

Skriv i vores online gæstebog

Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser i vores online gæstebog herunder.
Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne,
og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.

Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.

  
GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her