Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Super familieferie

Skrevet af Hans Damgaard

Vi var afsted med vores voksne børn og svigersøn i uge 40-2017. Ellis og Johnny er med til at skabe en fantastisk ferie stemning. Der bliver hygget om os lige fra morgenmaden og til baren lukker. Om eftermiddagen spilles der dart, giver en dejlig stemning ved polen, og alle kan være med. Gåafstand til strand og indkøb. Husk at besøge Raki, restauranten lige overfor hotellet. 300 meter bag hotellet, væk fra byen, ligger en lille gruppe af lokale restauranter, steder man bliver forfalden til. Super lækker mad og fantastisk betjening. Vi regner helt sikkert med at komme igen i år, uge 37. Så kan vi jo igen give et lille tilskud til Johnnys pension. :-)

Dejligt sted

Skrevet af Peter Nielsen

Der er et meget imødekommende personale på hotellet, og der er altid rent og pænt. Maden dejlig varieret og der var nok af det. Et must er at besøge restauranten Astrea, som ligger oppe på bjergsiden, fantastisk god mad og en betjening som er helt i top.

Dejligt sted til familieferie

Skrevet af Inge Sørensen

Vi var 14 personer (fra 1 til 63 år) på ferie i uge 42. Vi havde en dejlig ferie alle sammen. Værelserne var rene og pæne. Personalet meget flinke og hjælpsomme. Mad, underholdning og pool levede op til vores forventninger. Dejlig tæt på stranden og shopping, hvor der blev gjort gode indkøb. Det er et rigtig dejligt sted for en familieferie. Rolige omgivelser. Ikke for stort. Børnene fandt sig hurtigt til rette og nød ferien ligeså meget, som de voksne.

Skøn ferie for hele familien

Skrevet af Anders Bune

Vi var 11 personer i alle aldre fra 6 til 76 år Det er et dejligt hotel. Meget er i et plan og man kan selv vælge om man vil være i stueplan eller på 1. sal. Godt lydisoleret, vi hørte intet til vores overboere. Hotellet er rent og pænt. Personalet venligt imødekommende. Maden absolut i orden og varieret. Der er meget stille og roligt selv om man kun er 100m fra centrum og turisthurlumhej. Dejlig stor ren pool og kun få skridt til stranden. Lige ud for hotellet er stranden præget af klippestykker, men man skal ikke gå mange skridt for at finde god sandstrand