Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Feriefavoritten Kreta byder på flere af vores mest populære hoteller med masser af gengangere.
  • Kretas areal er 8.336 km² og har 650.000 indbyggere
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje og det højeste bjerg er 2.456 m
Luk Vindue
Billede 1 af 39

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Kreta

Antal bedømmelser i alt: 225
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  57   >  

Første gæster på Kreta 2021

Skrevet af Jan Hougaard Kristensen

Hej Bjarke Eftersom vores tur til Rhodos desværre ikke kunne blive til noget pga manglede fly, om booking vi hurtigt til jeres tur til Kreta. Det blev dog 10.000 kr. dyrere end turen til Rhodos men regnet så også med at det var noget bedre Og ja, hotellet fejlet ikke noget, flink personale, god mad og vores dyre tilkøbte havudsigt var alle pengene værd.. Til vores velkomst møde, hvor der kun var vores familie, manglet der så lidt.. Vi fik god hjælp til at leje en bil men ellers måtte vi selv spørge ind til alt vi ville vide.. Havde købt billet til både jeres velkomst middag dagen efter samt en båd tur senere på ugen. Alt det blev vi ikke præsenteret for eller tilbudt.. Dagen efter sad vi sammen med en guide fra et af jeres andre rejsebureauer og fik faktisk mere at vide af ham end af vores egne hele ugen... Det værste var, da vi i lufthavnen på vejen hjem fik at vide at grunden til vi ikke fik så meget besøg/hjælp uden på vores hotel var fordi vi blev nedprioriteret da vi var for få på hotellet. Må sige, når jeg betaler 40.000 for en ferie så forventer jeg nok mere end vi har fået på denne ferie.. Yderligere var det helt til grin da vores kaptajn på flyet hjemad, som allerede var forsinket, valgte at vente næsten 2 timer på gæster fra en andet fly.. Men vi blev da tilbudt et gratis kop lunken vand eller en kop til te/kaffe.som aldrig kom Vh Jan Hougaard Kristensen P.S. vores næste rejse bliver stadigvæk med jer om men synes lige I skulle vide dette

Super Hotel : D

Skrevet af Karsten Magnussen

Super Hotel og super mad, Dejlig ophold kommer gerne igen

Fremragende service

Skrevet af Therkel

Fremragende service. At tage på ferie med Primo Tours er hele vejen igennem en afslappende og komfortabel oplevelse. De guidede os, før vi tog afsted, under vores ophold og på vej hjem igen. Sådan skal det være! Hotellet var ganske fint, maden var god og personalet var meget venlige og hjælpsomme. Placeringen af hotellet kunne næsten ikke være bedre.

Fantastisk ferie

Skrevet af Charlotte Troldtoft Pedersen

I uge 40 var min familie og jeg (10 pers. i alderen 5 til 62 år) på en skøn ferie på Villa Platanias på Kreta. Vi blev mødt af de sødeste guider, som alle arbejdede hårdt for, at vi skulle have en god oplevelse, selvom vi ankom sent om aftenen hvor børnene var trætte, og der var corona restriktioner, der skulle følges. Der var sang, glæde, jokes og tossede indslag hele ferien igennem (bla. en helt vildt sjov vandaerobic). Hotellet var rigtig godt, maden var god, og der var noget for en hver smag. Så tak for en dejlig ferie.

Skriv dine rejsetips

Skriv i vores online gæstebog

Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser i vores online gæstebog herunder.
Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne,
og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.

Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.