Madeira
Kendt for sine smukke blomster, hyggelige markeder og et stort udvalg af frisk frugt og lokale specialiteter.

Fakta

  • Frodig vulkanø med et bakket landskab
  • Et væld af eksotiske blomster
  • Skønt klima og et yndet turistmål i vintermånederne
  • Madeira er rig på kulturelle og historiske oplevelser
Madeira
Kendt for sine smukke blomster, hyggelige markeder og et stort udvalg af frisk frugt og lokale specialiteter.

Fakta

  • Frodig vulkanø med et bakket landskab
  • Et væld af eksotiske blomster
  • Skønt klima og et yndet turistmål i vintermånederne
  • Madeira er rig på kulturelle og historiske oplevelser

Portugal - Madeira

Udflugter Madeira

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Madeira. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
I takt med naturen 28 € / 210 dkk
Smagen af Madeira 40 € / 300 dkk
Et sted mod øst 50€ / 375 dkk
I nonnernes fodspor 28 € / 210 dkk
Madeiras Vilde Vest 50€ / 375 dkk
Generel information

Halvdagstur

I takt med naturen

Levadaerne er helt unikke for Madeira og bestemt noget man ikke må gå glip af, når man besøger øen! Vi har nøje udvalgt ruten, Levada do Norte, som viser et tydeligt eksempel på det alsidige Madeira. Vi går fra Campanário til Quinta Grande, hvor vi undervejs nyder udsigten, som kan tage pusten fra enhver. Omkring hele vandrestien vokser et væld af forskellige eksotiske blomster, træer og frugter. På denne naturskønne strækning, vil vi krydse flere mindre vandløb, hvor terrænet kan variere. Vores vandring på Levada do Norte er ca. 6 kilometer lang, og vi går i et stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Vi anbefaler gode vandresko med et godt fæste til turen, samt en vindjakke, da vejret i bjergene kan være omskifteligt.

Priser i EURO: 28 € / 210 dkk

Aftenarrangement

Smagen af Madeira

Når du besøger Madeira, må du uden tvivl opleve den traditionelle Madeiraaften! Som ramme for denne aften, har vi valgt en lokal bjergrestaurant, Quinta Estação, hvor både mad og stemning er i top, så vi sammen kan hygge os på bedste vis! Når vi kommer op til restauranten, sætter vi os til bords og nyder et herligt festmåltid med lokale specialiteter. Til forret får vi serveret en cremet tomatsuppe. Hovedretten består af én af Madeiras mest berømte specialiteter, espetada, som er oksekød tilberedt på spyd godt krydret bl.a. med laurbær og hvidløg. Måltidet afsluttes med dagens dessert, hvortil vi får kaffe eller te. Til maden serveres portugisisk vin. Mens vi spiser, underholder lokale folkloredansere med traditionel madeiriansk musik, mens de synger og danser i deres farvestrålende festdragter. Alt i alt en rigtig hyggelig og speciel aften, hvor vi får smagt på nogle af Madeiras berømte specialiteter, og hvor musik og sang skaber den helt rette festlige stemning.                 

Priser i EURO: 40 € / 300 dkk

Heldagstur

Et sted mod Øst

Tag med på vores heldagstur til det østlige Madeira, hvor vi bevæger os gennem den fantastiske madeirianske natur. Vi starter med at køre op til Pico Areeiro, hvor vi nyder den fantastiske udsigt, og hvis vejret tillader det, kan se helt til Madeiras højeste punkt, Pico Ruivo samt til Paúl de Serra højsletten. Turen går videre til Ribeiro Frio, hvor der er mulighed for at smage på den lokale drik, poncha og nyde byens charme. Vi kører herfra videre til Santana, der er kendt for de specielle trekantede huse, og kursen sættes herefter mod området Calhau, lige uden for Santana by, hvor vi nyder vores gode frokost. Vi besøger Madeiras østligste punkt, Ponta de Säo Lourenco, hvor der er rig mulighed for at tage nogle smukke og uforglemmelige feriebilleder fra det betagende udsigtspunkt. På turen tilbage mod Funchal stopper vi i byen Garajau, og ser den flotte monumentalstatue af Jesus Kristus ved navn Cristo Rei, som formodes at have inspireret til den store figur i Rio de Janeiro.

Priser i EURO: 50€ / 375 dkk

Halvdagstur

I nonnernes fodspor

På denne udflugt præsenterer vi ét af Madeiras mest fascinerende landskaber! Nonnernes Dal er en helt unik og meget idyllisk landsby, der næsten var isoleret fra omverdenen, indtil man i 1959 anlagde vej dertil. Turen går først til Eira do Serrado, hvorfra vi nyder den spektakulære udsigt over Nonnernes Dal og den imponerende natur i området. Har man lyst, kan man smage den traditionelle kastanjekage, som især strammer fra dette område, eller man kan nyde en kaffe med udsigt over den betagende dal. Derefter går turen ned i selve dalen, hvor der vil være mulighed for at besøge dalens særegnet kirkegård, eller bare nyde den betagende udsigt og ro, som området ligeledes byder på. Det sidste stop på turen, er til et lokalt og originalt nonnekloster, hvor vi ser kapellet, Nossa Senhora de Piadade, som nonnerne stadig bruger i dag. Vi hører om nonnernes dagligdag, deres historie og får et unikt indblik i en ellers lukket verden.

Priser i EURO: 28 € / 210 dkk

Heldagstur

Madeiras Vilde Vest

Tag med på vores heldagstur gennem det smukke bjerglandskab, hvor Madeiras historie, kultur samt smukke og forskelligartede natur præsenteres. Vi starter dagen med at køre op til den lille madeiravinfabrik, Barbeito, hvor vi bliver vist rundt og slutter besøget af med en vinsmagning af fabrikkens egne Madeiravin. Derefter går turen videre forbi Encumeada-passet til højsletten, Pául da Serra, der med sit flade landskab skiller sig helt ud fra resten af øen. Turen går derefter videre til den hyggelige, lokale by, Sao Vicente, hvor vi skal kigge nærmere på deres kirke og derefter skal vi spise en vefortjent frokost helt ud til havet med udsigt over den dramatiske nordkyst. Med fyldte maver, kører vi mod Porto Moniz, som er mest kendt for deres havbassiner, både de nye og de ældre. Fra nord til syd går turen til Europas højeste havklippe, Cabo Girão, hvor den smukke udsigt ind mod Funchal kan nydes, bl.a. fra stedets glasplateau, hvor vi kan kigge de betagende 580 meter ned til havet.
Turen er inkl. frokost.

Priser i EURO: 50€ / 375 dkk

Generel information

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger samt udsolgte udflugter. Tilmelding til en eller flere af ovenstående udflugter skal ske direkte til Primo Tours rejseledere senest dagen inden den pågældende udflugt kl. 12.00. Betaling er ved tilmelding, og der tages imod både euro, dankort og danske kroner mod gebyr. Børn til og med 12 år er halv pris. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende.