Madeira
Kendt for sine smukke blomster, hyggelige markeder og et stort udvalg af frisk frugt og lokale specialiteter.

Fakta

  • Frodig vulkanø med et bakket landskab
  • Et væld af eksotiske blomster
  • Skønt klima og et yndet turistmål i vintermånederne
  • Madeira er rig på kulturelle og historiske oplevelser
Madeira
Kendt for sine smukke blomster, hyggelige markeder og et stort udvalg af frisk frugt og lokale specialiteter.

Fakta

  • Frodig vulkanø med et bakket landskab
  • Et væld af eksotiske blomster
  • Skønt klima og et yndet turistmål i vintermånederne
  • Madeira er rig på kulturelle og historiske oplevelser

PORTUGAL - MADEIRA

REJSELEDER BLOG FRA MADEIRA

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Madeira.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Britt
20 år
Anne Sofie
22 år
Bettina
27 år
Lena
23 år

EM håndbold

Skrevet af Matilde 2016-02-02

Herrernes EM håndbold er nu overstået, Tyskland vandt over Spanien og medaljedrømmen gik endnu en gang tabt for Danmark. Selvom vi udviste en stor energi og vilje var det desværre ikke nok, vi endte på en 6. plads og drengene fik ikke vist, at vi for tredje kunne vinde EM guld.

Skønt vi vandt over Spanien og Frankrig, spillede uafgjort mod Sverige og tabte mod Tyskland, jamen så holdte vi humøret oppe. Vi havde samlet de gæster som ville se kampene med os på hotellet Four Veiws Monumental, hvor vi sørgede for flag og underholdning, samt en lille quiz med en præmie til vinderen.

Under alle kampene var der stor spænding og den helt rigtig kampånd både på banen, men også blandt gæsterne og os guider.

Vi glæder os!

Skrevet af Matilde 2016-01-10

Vi har i tre uger nu været rejseledere på Madeira, hvor vi har hjulpet med at gøre jeres ferie til den i havde håbet på. 

Dette frodige paradis byder på alt lige fra ubeskriveligt flot natur til en unik historie, og et væld af sanselige specialiteter. En unik perle fuld af oplevelser ligger og venter på jer, og I kan godt glæde jer!

Vi glæder os ihvertfald til at vise jer ”den grønne blomsterø”, og til at give jer en rigtig go’ ferie! Vi er helt klar til, at tage imod jer om end det er i denne uge, næste eller senere.

Cathrine, Matilde og Mette

Velkommen til Madeira

Skrevet af Matilde 2015-12-17

Vi i Team Madeira har fået den store fornøjelse af at tage imod en masse ferieglade gæster her på vores ynglings ø denne vinter.

Madeira er en vulkan ø med et bakket landskab og en fantastisk frodig natur fyldt med eksotiske dyr og planter. Det milde klima gør øen til det perfeke rejsemål i vintersæsonen, med rig mulighed for både oplevelser, men også afslapning.

Teamet består af Mette, Cathrine og Matilde, vi er tre meget forskellige personer, men et fantastisk team, som er klar til at tage imod jer og hjælpe med til at jeres ferie her på øen bliver den bedste ferie nogensinde!

Er i klar? For det er vi!

Mange solskinshilsner Mette, Cathrine og Matilde.

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA MADEIRA

Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA MADEIRA

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Fødselsdag og bil

Spørgsmål:

Hej Vi kommer i uge 13. Vi vil gerne leje en bil, men har ikke mulighed for at booke på jeres hjemmeside. Vi skal holde fødselsdag, ikke noget der skal snakkes om, men vi ønsker et par gode bud på noget ekstra ordinært.


Svar:

Hej Kirstine. Hvis I sender en mail med navn og booking nummer til aarhuscharter.fnc@gmail.com så skal vi nok være behjælpelige. Så kan vi sende bilpriser til Jer med mere. Mange hilsner Mette. Primo Tours.

leje af bil

Spørgsmål:

ønsker at leje bil når vi er på Madeira, har i gode råd. Skal vi leje hjemmefra, eller på feriestedet Venlig hilsen Erik Foldager


Svar:

Hej Erik. I kan sagtens leje bil når I ankommer til Madeira. Vi samarbejder med bilfirmaet Madpoint. Ønsker I at få lagt en rute kan vi også sagtens være behjælpelig med dette. Mange hilsner Primo Tours guiderne. Madeira.

Afgang 17. Februar

Spørgsmål:

EWr der forsinkelse på afgangen hjem fra Madeira idag 17. Januar 2016 ?? Vh RPeter


Svar:

Hej Peter. Vi kan bekræfte at flyet fra Århus, Tirstrup Lufthavn, er lidt over 1 time forsinket. Dette ændrer ikke på vores tidspunkt, hvor vi kører i lufthavnen. Mange hilsner Mette, Primo Tours.

leje af bil

Spørgsmål:

vejledning til leje af bil på Madeira ( kan man få den leveret på hotellet( Four Views Baia ) ønsker at leje ca 3-4 dage. hilsen Erik Foldager


Svar:

Hej Erik. Man kan sagtens få bilen leveret på hotellet, det er også på hotellet man afleverer bilen igen. Mange hilsner Primo Tours guiderne. Madeira.

Adapter

Spørgsmål:

skal man bruge adapter til strøm på hotelværelset ( Four wiews baia ) hilsen Erik Foldager


Svar:

Hej Erik. Det er ikke nødvendigt her på Madeira. Hilsen Primo Tours guider.

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.